Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem engedi, hogy túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedi, hogy túl legyek rajta?

Figyelt kérdés
1 évig együtt voltam egy nős férfival. Megszerettem. A gyerekkoromból kifolyólag eléggé szeretethiányos vagyok. Amire szükségem volt, szinte mindent megadott, persze csak a minimumot, mivel hogy van családja, nagyon sok időt nem tudtunk együtt lenni. De rengeteget beszélgettünk, nem csak a szex volt összhangban, hanem minden. Minden nap találkoztunk és találkozunk is, és ezt nem is tudjuk elkerülni. A mai napig beszélgetünk, és még mindig tesz olyan megjegyzéseket, hogy hiányzok, szeretne velem lenni.. de mégsem akar kibékülni. Ő vetett véget a kapcsolatunknak. Mondtam neki, hogy én már nem szeretnék vele lenni, senkivel nem akarok együtt lenni, amíg teljesen el nem felejtem, de úgy érzem,amikor azt mondja, hogy nem akar velem lenni, hazudik. Segítsetek mit tegyek!?
2009. okt. 21. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nehéz elengedned és azért érzed azt hogy hazudik nekem is volt ilyen igaz még elég tapasztalatlan vagyok de a volt párom szakitott velem és sokszor visszahallottam h miket mond rolunk és nem akartam elhinni....és főleg hogy nős és ő szakitott nagyon nehéz lesz de el kell engedned...
2009. okt. 22. 11:32
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem is volt nos pasim nagyon szerettem mi is nagyon jol kijottunk,minden rendben volt az ido alatt,megis szetmaradtunk/en hibambol/.akkor elengettem,nem is beszeltunk,nem is talalkoztunk en azota mar 7 eve mas felesege vagyok 2 fiam van megis mindennap eszembe jut pedig 7 ev nem kis ido.
2009. okt. 22. 12:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat.. igyekszem elfelejteni.. de nem lesz könnyű.
2009. okt. 23. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!