Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció után, hány napig szexszelhetünk úgy ha belém engedi, és ne legyek terhes?
Figyelt kérdés
Nem szedek gyógyszert!De hallatom olyasmit,ha elmúlt a menstruáció akkor 14napig ha belém engedi akkor sem leszek terhes.Segítsetek kérlek.Köszönöm2009. nov. 29. 15:08
1/18 anonim válasza:
Ez egy nagy hülyeség. Ha nem akarsz terhes lenni, használjatok gumit, szedj gyógyszert, vagy bármi. Annyiféle módszer van.
2/18 anonim válasza:
Az ilyennel ne kísérletezgessetek, ha nem akartok gyereket, védekezzetek!
4/18 anonim válasza:
védekezzetek, ez egyenes út a terhességhez.
5/18 anonim válasza:
Hülyeség. Bármikor lehetsz terhes, még akár menstruáció alatt is. Még akkor is csúszhat alkalmanként a peteérésed, ha egyébként rendszeres és pontos a menzeszed.
A saját érdekedben ne higgy azoknak, akik a védekezés nélküli szexre biztatnak, vagy készítsd a pénzt az abortuszra. Minden negyedik nő, aki naptármódszerrel védekezik, egy éven belül terhes lesz. Ugye, te nem akarod ezt?
Rengeteg lehetőség van: ha idegenkedsz a tablettától, akkor is széles a választék.
6/18 anonim válasza:
k*rvára rosszul hallottad, még menstruáció alatt is teherbe eshetsz ha nincs szerencséd. védekezzél mert az abortusz drága és anyuci nem lesz rád büszke.
7/18 anonim válasza:
ez a módszer csak akkor hatásos, hogyha 100%-ig be van állva a mensesed napra pontosan, és ez nagyon ritka... ha szeretnéd óvszer nélkül csinálni, akkor inkább szedj gyógyszert
8/18 anonim válasza:
Elmondanám hogy nem hülyeség,barátnőmnek mondta a nőgyógyásza hogy amint elmult,7napig lehet nyomni úgy a sexet.És amint néztem a termékenységi naptárat,mesn után 2hétig nincs vagy 1hétig nincs terménykeség ezért mondot 1hetet gondlom neki az orvos.Mi így csináltuk jó ideig,de inkább biztosra kell menni mens utána 3-4nap max sajnos mi beszoptuk anno...nem figyeltünk és mens utan 12-17 nap csináltuk nem tudom már pontosan és hát baj lett...
9/18 anonim válasza:
Még csak annyit fűznék hozzá, hogy ki volt aki azt mondta neked 14 napig nem lehet baj? A nő legtermékenyebb időszaka a 10-16. napon van, magyarán ha 5 napos a mensid, rá 5 napra már a termékenységed csúcsán állsz. De peteérés bármikor lehet, és a spermiumok 3 napig is elélnek a hüvelyben.
10/18 anonim válasza:
Én is inkább a gyógyszert vagy a gumit ajánlanám.Nekem nagyon pontos a ciklusom,és tudom általában mikor van peteérésem,csak az a baj,hogy ez sok mindentől függ és személyenként változó,nem igazán lehet erre menni.Tehát a menstruáció megjövetelétől számítják a 14 napot,egy 28 napos normál ciklus esetében,de az a legtöbb nőnél nem így van, lehet akár a tizedik vagy tizenhetedik napon is peteérésed,és ha a mensid 5-6 napos,akkor ez esetleg csak 1-2 napot jelenthet,ami még annyire nem veszélyes,de hangsúlyozom,ezt hülyeség megkockáztatni,amúgy is a nyugodt szex a legjobb...Ami inkább biztosabb,az mielőtt megkell jönnie a ciklusodnak,mikor már érzed a jeleit,ha vannak neked,szóval előtte pár nappal...nekem ez bejött eddig,de ezt sem ajánlanám,mert sosem lehet tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!