Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért nem tetszenek nektek a duci nők?
Komolyan, olyan elkeserítő helyzet ez, hogy tavaly lefogytam, és átlagos, majdnem vékony testaltom lett, és akkor majdnem hogy körülugrált némelyik pasi, hogy hű de jól nézel ki, pedig teljesen átlagos vagyok.
Most idén sajnos + 10 kg-al indítottam a nyarat, és akkor most, így dundibban már egyáltalán nem tetszem senkinek.
Pedig ugyanaz a nő vagyok!
Arcra is és természetre is, csak éppen a kg változott!
Miért vagytok ilyenek?
Nekem tetszenek.
Aki meg kritizál téged az nyilván saját magával sem elégedett és csak k* nagy arcuk van itt.
Egyikőjük írta csak le hogy 190/80. Hát az egy férfitól édes kevés! Mind ilyen nyomi lehet. Ja, meg jellemzően szüzikék írogatnak ide 0 élettapasztalattal. Szóval így nézd a válaszokat.
Lány vagyok, de nekem se tetszenek a duci férfiak, lehet hogy egy picit duci az ok de ha már nagyon duci akkor az taszít, és gondolom a náluk is ugyan ez van.
Lehet hogy most olyan példát mondok ami nálad nem igaz, de gondolj bele őszintén /nem kell válaszolnod csak magadban/ oda menne hozzád egy fiú aki izmos meg minden, aztán miután nagyon duci lett oda menne hozzád megint, melyik tetszene jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!