Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, miért nem tetszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért nem tetszenek nektek a duci nők?

Figyelt kérdés

Komolyan, olyan elkeserítő helyzet ez, hogy tavaly lefogytam, és átlagos, majdnem vékony testaltom lett, és akkor majdnem hogy körülugrált némelyik pasi, hogy hű de jól nézel ki, pedig teljesen átlagos vagyok.

Most idén sajnos + 10 kg-al indítottam a nyarat, és akkor most, így dundibban már egyáltalán nem tetszem senkinek.

Pedig ugyanaz a nő vagyok!

Arcra is és természetre is, csak éppen a kg változott!

Miért vagytok ilyenek?

2013. júl. 17. 21:38
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

21:48-as jó vagy, beteszel képet a két végletről :)

Amúgy egyiket sem, köszi.

Frászt kapok a vámpíros dolgoktól :)

2013. júl. 17. 21:53
 22/46 anonim ***** válasza:

Vannak olyanok, akiknek tetszenek (persze nem szélsőségesen elhízottak), csak tényleg a karcsú, sportos alkat a legnépszerűbb, mint ahogy talán a legtöbb nőnek a sportos, magas, izmos pasik tetszenek. Tehát természetesen első látásra a népszerűbb külső vonz több embert.

De akkor sem kell általánosítani, az emberek, az ízlések nem egyformák.

Pl. itt van mindjárt a 7-es válaszoló, aki leírta a nap legbutusabb általánosítását. Én soha nem voltam kövér, mégis mindig a nagydarab, pocakos férfiak tetszettek. Na, bumm. Nem kell mindenkit egy kaptafára venni.

2013. júl. 17. 21:53
 23/46 anonim ***** válasza:
58%

" A túl dagadt az egészségtelen, és ösztönösen taszítónak látjuk az egészségtelen embert, de legalábbis nem érzünk késztetést arra, hogy őt válasszuk párunknak, mert nem tudja sikeresen felnevelni az utódokat. "

Ez mondjuk azért nem teljesen valós állítás mert voltak és vannak is olyan kultúrák, ahol a testesebb számíz szépnek, mert azon látszik, hogy jól táplált és ha jobban táplált, akkor egészségesebb utódokat tud szülni/több forrása van felnevelni, mint egy vékonyabbnak.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ez részben divat kérdése és szociálisan tanult. Ha mindenhonnan az ömlik, hogy a vékony a jó, akkor a fiatal srácok-lányok is elhiszik, hogy a vékony a jó, akkor is, ha némelyik már-már csontkollekció.

14# A két kép között azért nem 10 kg a különbség, elég extrém példa. De mutasd az első pasit (aki mellesleg nekem már a Twilightból bejött) 10 kg-mal súlyosabban, és akkor majd indoklok. ;)

2013. júl. 17. 21:54
 24/46 anonim ***** válasza:
38%

"Nem a külső a fontos, a belső az mindennél többet ér."

Hmm... Felszínes ember vagy.. Miért állítasz olyat ami hülyeség?! A belső sokat számít tény, de a külső is nagyon számít, hogy miért?! Felteszek egy példát, van egy csávó aki jól néz ki, de nem annyira jó fej meg ilyenek, viszont nyomul rád, mert bejössz neki. Van egy másik akinek le amputálták a kezeit, lábait és nem is szép, de neki tetszel és nyomul rád, nagyon rendes ember stb.. Melyiket választod?... Na ugye..

2013. júl. 17. 21:55
 25/46 anonim ***** válasza:
Neked nem fontos... De azért van olyan ember, aki képtelen ráizgulni a 48 kilós kislányokra, más meg képtelen ráizgulni a 120 kilós férfiakra. Kell fizikai vonzalom is ahhoz, hogy egy kapcsolat jól működjön. Az, hogy te kövér vagy, vagy duci, tökmindegy, nem jelenti azt, hogy nem vagy jó. Jó vagy. Ha jól érzed így magad, a férfi figyelemért ne fogyj le, mert fölösleges. Rengeteg olyan férfi van, akit a kisugárzás jobban érdekel, meg az arc, mint az, hogy a delikvens hány kiló.
2013. júl. 17. 21:55
 26/46 anonim ***** válasza:
72%
Duci meg a Michelin figura között van különbség. Előbbivel nincs baj, utóbbi sajnos visszataszító lehet. Persze az egész kombinálódik a személyiséggel, úgyhogy bonyolultabb.
2013. júl. 17. 21:57
 27/46 anonim ***** válasza:
Hát ha volt már több barátod, akkor elvileg csak tetszettél nekik. Keress olyanokat, mint ők, ne olyanoktól várd el, hogy omoljanak a lábaid elé, akiknek nem jössz be.
2013. júl. 17. 21:57
 28/46 anonim ***** válasza:
65%

könyörgöm! életem első pasiját így szerztem:

általános iskolás korom óta szerelmes voltam belé, de 1. NAGYON kövér voltam, 2. nem volt önbizalmam, később elkzdtem fejlődni de a helyzet nem változott, eközben a családon belül is sz*r volt mert én voltam csakkövér! aztán napi 15 gyakorlattal amikből 50-et csináltam és normális étkezéssel, azonkívűl tánncal, lefogytam, most meg már mindenki azzal jön, hogy milyen jó alakom van, közben meg mondják, hogy már ilyen lenne nekik is, de mikor mondom, hogy miket tettem érte meg se hallják :P na ezek az emberek, és mikor már szépen lefogytam odamentem büszkén önbizalomdsan a sráchoz (15 lehettem) és bevallottam neki, most 17 vagyok és még mindig együtt vagyunk :) a formámat meg tartom

2013. júl. 17. 21:58
 29/46 A kérdező kommentje:

21:58

Nagyon aranyos a történeted, és örülök neki, hogy sikerrel jártál. :)

Legyetek együtt még jó sokáig! :)

2013. júl. 17. 22:02
 30/46 anonim ***** válasza:
Kérdező, egy képet miért nem mutatsz magadról privát..?
2013. júl. 17. 22:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!