Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszenek sokaknak, a duci kövér, molett nők/duci mackós srácok?
Pasiknak sokkal nehezebb,
viszont férfiaknak több lehetőségük lenne fogyni, kondizni.
Akik sopánkodás helyet elfogadják önmagukat, ezzel visszanyervén önbizalmukat már alig lesznek hátrányban alkatuk miatt.
Vannak, akiknek a vékonyak, vannak akiknek a vastagabbak tetszenek, mindkét nemben.
De nem értem, miért lenne a férfiaknak könnyebb fogyni? Vagy nem tudom, talán így van biológiailag, hogy könnyebben fogynak? Mozgással, edzéssel, sporttal szerintem a nők is ugyanúgy fogyhatnak.
Nálam ez teljesen változó...
volt egy teljesen átlagos testalkatú barátom jó ideig... aztán volt olyan időszakom, amikor nagyon tetszettek a mackós pasik... úgy odabújtam volna hozzájuk, és tényleg nagyon vágytam rá.
De ha megláttam egy vékonyabb srácot, aki megfogott valami miatt, akkor ő érte voltam oda.
Végül kikötöttem a mostani páromnál, aki nagyon nem mackós. Kicsit vékonyabb, de nem is baj. Nagyon szeretem így. :)
Én magam ducibb lány vagyok. Hmmm, hát eddig 2 barátom volt. Amikor az elsővel összejöttem, akkor nagyon kövérnek éreztem magam, és csodálkoztam, hogy mennyi mégis pasi dicsér... nem értettem az egészet, csak kigúnyolásnak vettem...
Aztán jött egy fájdalmas időszak az életemben, és tényleg meghíztam... és akkor láttam már, hogy nem is voltam kövér. Teljesen átlagos testsúlyú voltam...
Utána minden nehezebb lett. Nehezebben nyíltam meg, és rosszul éreztem magam, ha valaki rám néz. (biztos a hasamat nézni - gondoltam)
Ma már a barátom segített nekem, hogy elfogadjam magam. Bár szeretnék kicsit fogyni...
de sokkal inkább eltudnom magam fogadni.
Hogy kinek a nehezebb? Nem tudom. Talán egyénfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!