Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék megváltozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megváltozni, hogy a számomra nem vonzó, kövér vagy duci lányokhoz is tudjak szexuálisan vonzódni, így esélyt adva nekik egy párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Nagy bűntudatom van, mert nagyon sok duci, kövér vagy egyszerűen arcra nekem nem tetsző lány van, aki rendes jellemre, de eddig csak haverként tudnám elképzelni őket, mert testileg nem vonzódom hozzájuk.

Hogyan adjam lejjem az igényeimet, hogy végre nekem is legyen egy engem igazán szeretni tudó, rendes barátnőm?

Hogyan tudnék testileg is vonzódni hozzájuk?

Fiúk, akik hasonlóképp esélytelenek a vékonyabb, szép arcú lányoknál, ti hogyan tudtátok elérni, hogy testileg is vonzódjatok a nem szép arcú vagy duci, kövér lányokhoz?

Szeretnék megváltozni, mert a szép lányok beképzeltek vagy a rendesebb szép lányok foglaltak mind nagy eséllyel, de ha nem is úgysem adnának esélyt se nekem az ismerkedésre, hiszen ők a tökéletes külsejű fiúkat várják.

Én meg csak egy egyszerű, érzelmes, kedves fiú vagyok, aki manapság nem kell a lányoknak.

2012. ápr. 6. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Ezt a sok hülyeséget, amit összezagyváltál itt...
2012. ápr. 6. 21:54
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Szánalomból ne akarj összejönni egy molett nővel se....nincs szükségünk rád és a sajnálatodra. Én már amúgy is megtaláltam a számomra megfelelőt és Ők is megfogják előbb utóbb azt a palit aki úgy szereti őket ahogy vannak.

23N

2012. ápr. 6. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
miért nem jó h olyannal jössz össze aki tetszik? ha komolyan gondolod, amit írtál, akkor egy b@lf@sz vagy
2012. ápr. 6. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
41%

Kezdj el sportolni,változtass az öltözködésen hogy felfigyeljenek rád a csini csajok,de csak azok akik értelmesek is!

Ha nem megy a dolog és maradnál az elhatározott verziódnál...hát változtatni nem fogsz tudni azon hogy holnaptól a ducik tetszenek,viszont az a bizonyos kék tabletta megoldás lehet.Nekem bevált:D

2012. ápr. 6. 22:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Mivel mostanság egy csomó duci, kövér vagy arcra nem tetsző lánynak bejövök és más lányok lenéznek vagy észre sem vesznek, ezért gondoltam, nincs más választásom, különben egyedül maradok örökre, úgy néz ki senkinek sem kellek, ak nekem tetszik, pedig nagyon sok lány tetszik, de ők mind foglaltak én meg nem szeretném más kapcsolatát tönkre tenni, úgyhogy lekopok róluk.
2012. ápr. 6. 22:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy nem tudod leadni az igényeid, ez beléd van kódolva.

A szép lányok nem beképzeltek, csak a ribisek, és nem mindenki az emberek szerint vélt tökéletesre hajt, csak a neki tetszőnek, ami mindenkinek, meglepő módon, más...

Párom is egyszerű, érzelmes és mégis foglalt. Na bumm.

2012. ápr. 6. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne kopj le róluk.Miért ne adhatnád meg magadnak az esélyt.Én a barátnőmet szinte szó szerint mástól csentem el és együtt voltunk 7 évig.Csak pozitívan és kitartóan,pár hónapja én is egyedül vagyok már és nekem is lehetne mindenféle barátnőm,de nem tetszenek és maradok tovább egyedül.Nem vagyok én vöröskereszt.Majd megtalálom azt aki tetszik nekem és én is neki.
2012. ápr. 6. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!