Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A duci lányok tényleg csak az igénytelen férfiaknak tetszenek?
Nem.
Van egy olyan kifejezés, hogy Big Beautiful Woman, nagy gyönyörű nő. Ez egy kategória, sok pénz van benne, nagyon nagy piaca van. Ha a szexiparban ennyire kelendőek a kövér nők, és ezalatt sokszor a HATALMAS nőket is lehet érteni, akkor nem lehet tagadni, hogy igen is sok férfinak ez tetszik.
Ez nem igénytelenség kérdése, nem ők döntik el mitől áll fel nekik, ugyanúgy, ahogy valakinek a rövid hajú szemüveges nők jönnek be, valakinek a lapos mell, valakinek a hatalmas mell, valakinek a mű mell, valakinek a hatalmas fenék, valakinek a has, amit lehet gyűrögetni, még a narancsbőr is van akinek ellenállhatatlan. Csak ezt nem szokás reklámozni, mert nem divatos, meg "ciki".
szia!
hát én sem vagyok éppen nádszál karcsú, de a barátnőim mindig azt mondták, hogy ha "te a sütit szereted, akkor olyan pasit keress, aki szintén a sütikért van oda"
és ez teljesen igaz. a barátom egyáltalán nem igénytelen, sőt már megkapta, hogy miért van velem, de ettől függetlenül nagyon jól megvagyunk és szeretjük egymást!
(és még valami. régen a jó húsban levő nők voltak azok akik gazdagok, tehetősek voltak. és tetszettek a férfiaknak. nos, ez valahol most is ott van bennük, csak nem hencegnek vele)
18L
passz.
De nekem nem tetszenek...
Hát szerintem ez nem feltétlenül a mérettől függ.
Én betegség miatt meghíztam. De attól még dugtak volna jópáran, csak nem éreztem jól magamat a bőrömben szóval nem mentem bele...
Igazából az összhatás ami számít.
Pl. elég durva voltam szerintem, nekem az anorexiás tini után ez sokk volt, 64.4 kg a max súlyom volt 160 centihez... :( de hátközépig érő szőke hajam volt, csinos vagyok, szóval akkor is megfordultak utánam a pasik...
De most sokkal jobban érzem magam 54 kilósan, meg az önbizalom miatt még jobban tapadnak.
Egyébként mondom az összhatás meg a kisugárzás számít a legtöbbet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!