Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért nem tetszenek nektek a duci nők?
Komolyan, olyan elkeserítő helyzet ez, hogy tavaly lefogytam, és átlagos, majdnem vékony testaltom lett, és akkor majdnem hogy körülugrált némelyik pasi, hogy hű de jól nézel ki, pedig teljesen átlagos vagyok.
Most idén sajnos + 10 kg-al indítottam a nyarat, és akkor most, így dundibban már egyáltalán nem tetszem senkinek.
Pedig ugyanaz a nő vagyok!
Arcra is és természetre is, csak éppen a kg változott!
Miért vagytok ilyenek?
én súlyban 65-70 alatt nem is ismerkedek.
azok a csajok akik vékonyak, számomra kislánynak tűnnek.
de akiken lehet mit fogni...tovább inkább nem is írom.
Hát sosem álmodoztam izmos pasikról, sőt!
A sport egy időben része volt az életemnek napi szinten, de engem még akkor sem érdekeltek a sportos férfiak.
Most is per pillanat egy olyan srác tetszik, aki teljesen átlagos minden szempontból, nem edz, meg semmiféle mániája sincs, csak a baj az, hogy én meg most duci vagyok.
Nem hinném, hogy bejönnek neki az ilyen nők, és ugye hiába kezdek el fogyózni, nem 1 hét, és nem is 2 hét, amíg ez lemegy.
És hogyha addig összejön mással? Ajjj, előbb kellett volna gondolkodnom.
Amúgy pedig a többi válaszolónak üzenem, volt már 60 kg-os, és 120 kg-os barátom is.
Nem a külső a fontos, a belső az mindennél többet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!