Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért nem tetszenek nektek a duci nők?
Komolyan, olyan elkeserítő helyzet ez, hogy tavaly lefogytam, és átlagos, majdnem vékony testaltom lett, és akkor majdnem hogy körülugrált némelyik pasi, hogy hű de jól nézel ki, pedig teljesen átlagos vagyok.
Most idén sajnos + 10 kg-al indítottam a nyarat, és akkor most, így dundibban már egyáltalán nem tetszem senkinek.
Pedig ugyanaz a nő vagyok!
Arcra is és természetre is, csak éppen a kg változott!
Miért vagytok ilyenek?
Nem szeretnék képet mutatni.
Adatok vannak: 178 cm/85 kg
A kommenteket olvasva esküszöm kérdező, hogy meg akartalak védeni, de ehhez a magassághoz ez nem 10 kiló túlsúly hanem minimum 20, és ez tényleg sok. 190 centi vagyok ugyanígy 85 kilóval, de még rajtam is látszik hogy lenne hová fogynom, képzelem akkor rajtad mennyire feltűnő lehet. Nem egyenlő a túlsúly a 120 kilós bálnasággal, vannak akiknek jól állnak a plusz kilók, de sok nő hajlamos észrevétlenül átcsúszni a kövér kategóriába, mert folyamatosan csak győzködi magát hogy ez még jó, ez még csinos. Én sem vagyok képes vonzódni elhízott férfiakhoz, nem várom el hogy görög félisten teste legyen, de amelyik már saját tömegvonzással rendelkezik az esélytelen. Ha ennyire zavar hogy nem kellesz senkinek, fogyj le, ezt még nem nehéz leadni, de ha elhanyagolod magad akkor később már az lesz.
27/N
190cm és 180cm-es nők 85 kg-mal jesszus. :O
Helyzet az, h én is 190cm vagyok, a magasságomhoz 80 kg társul, vékonynak, de nem vézna pasinak mondanám magam. Hasonló adottságokkal rendelkező női egyedeket keresek, tehát akik vékonyak, de nem véznák, kis husi nem gáz, de ha szélesebb mint amilyen magas, ööö az már nagyon gáz! Azon kívül én maximum a 175 cm magas lányok társaságát keresem, afelett számomra már zavaró a hölgy.
Hogy mi??? 20kg túlsúly???
Én nem akarnék már annyira vékony lenni, nekem elég, ha 10 kg-ot leadok, úgy már jó vagyok.
Pont átlagos, és abba még nem kötött bele senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!