Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem alszol?

Figyelt kérdés
:=(
2013. júl. 17. 00:56
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:

Már megtettem, bár igaz, hogy a hallgatóságom nem a legjobb volt... de rájöttem, hogy ebben a helyzetben igazán tanácsot sem lehet adni, azon túl, hogy várjak.

Csak Ő változtathat a jelenlegi bizonytalanságomon... ha küld egy SMS-t napközben vagy este feljön neten. Amíg nem kapok tőle választ, arra, hogy mit miért csinált, addig úgysem fogok megnyugodni...

2013. júl. 17. 01:29
 42/53 A kérdező kommentje:
Főzni nem tudok még... egyelőre nem próbáltam még igazán. Sütni szoktam, de most nincs túl sok alapanyag... bár valami egyszerű sütit azért csinálnék, csak nem tudom mit...
2013. júl. 17. 01:30
 43/53 anonim ***** válasza:
ha van keksz,kókusz,valami gyümölcs, akkor ebből összelehet dobni egy egyszerű sütit.
2013. júl. 17. 01:32
 44/53 anonim ***** válasza:

itt van pl ez..

[link]

ezt még én is megtudom csinálni.

2013. júl. 17. 01:36
 45/53 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire vagy félős? Mennyire laksz biztonságos környéken? Tehetsz egy nagy sétát is, elmehetsz biciklizni is, persze ha van egyáltalán bicajod, meg hozzá megfelelő éjszakai felszerelésed. Bár ha fáradt vagy, akkor gondolom ez sem tetszene...

Mi a hobbid? Csak van, amibe tudsz "menekülni" ? Festés, rajzolás, írás, bármi, amivel kiadod magadból a fájdalmat... van ilyen?

2013. júl. 17. 01:38
 46/53 anonim ***** válasza:
Hát szerintem menj el inni egy kocsmába! A festés, rajzolás, stb, ezek nem fognak segíteni, mert csak kattog az agy közben.
2013. júl. 17. 01:40
 47/53 A kérdező kommentje:

Sajnos se kekszet, se kókuszt nem találtam... a kókuszt pár napja használtam el Brownie sütéskor. Gyümölcs az van barack, málna. Illetve ami talán még felhasználható az a kakaópor, bár ebből sem túl sok sajnos.

A környék elég nyugodt... a lehető legjobb része a kisvárosnak, szóval nem nagyon szoktam félni itt... Biciklimhez nincs éjszakai felszerelés, se biztonsági felszerelés... Sétálni esetleg elmehetnék, de nem tudom hova... vagy csak céltalanul menjek erre-arra?

Rajzolni, írni szeretek, de nehéz nekiállni ilyenkor... nem nagyon van meg az ihlet.

2013. júl. 17. 01:43
 48/53 anonim ***** válasza:
turmix :?
2013. júl. 17. 01:46
 49/53 A kérdező kommentje:
Nincs turmixgép...
2013. júl. 17. 01:47
 50/53 anonim ***** válasza:
Mert még most sem tértem észhez a párom testének csodájából. :D
2013. júl. 17. 01:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!