Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem alszol?
Már megtettem, bár igaz, hogy a hallgatóságom nem a legjobb volt... de rájöttem, hogy ebben a helyzetben igazán tanácsot sem lehet adni, azon túl, hogy várjak.
Csak Ő változtathat a jelenlegi bizonytalanságomon... ha küld egy SMS-t napközben vagy este feljön neten. Amíg nem kapok tőle választ, arra, hogy mit miért csinált, addig úgysem fogok megnyugodni...
Mennyire vagy félős? Mennyire laksz biztonságos környéken? Tehetsz egy nagy sétát is, elmehetsz biciklizni is, persze ha van egyáltalán bicajod, meg hozzá megfelelő éjszakai felszerelésed. Bár ha fáradt vagy, akkor gondolom ez sem tetszene...
Mi a hobbid? Csak van, amibe tudsz "menekülni" ? Festés, rajzolás, írás, bármi, amivel kiadod magadból a fájdalmat... van ilyen?
Sajnos se kekszet, se kókuszt nem találtam... a kókuszt pár napja használtam el Brownie sütéskor. Gyümölcs az van barack, málna. Illetve ami talán még felhasználható az a kakaópor, bár ebből sem túl sok sajnos.
A környék elég nyugodt... a lehető legjobb része a kisvárosnak, szóval nem nagyon szoktam félni itt... Biciklimhez nincs éjszakai felszerelés, se biztonsági felszerelés... Sétálni esetleg elmehetnék, de nem tudom hova... vagy csak céltalanul menjek erre-arra?
Rajzolni, írni szeretek, de nehéz nekiállni ilyenkor... nem nagyon van meg az ihlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!