Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem félsz attól, hogy ha párodnál alszol és te hamarabb elalszol és kieresztesz egy galambot?
Ő még fenn van, és hallja is. Gáznak éreznéd?
Volt már veletek ilyen?
Vagy egyáltalán éjjel szoktunk durrongatni?
milyen szerelem az ha nem vállaljátok fel egymást?
én ugyanúgy fingok büfögök, minden csajom előtt...fogadjon el, én is elviselem hogy ha megyünk valahova 3 órán át készülődik, akkor ennyit igazán kibír...há'nehogy má'
Gáz? Nem hiszem. Én néha eleresztek egyet-egyet. Sőt, pisilni is szoktam, meg kakálni is. Talán furcsa, de nem szégyellem. Hozzá tartozik az emésztésemhez, mint ahogy szerintem mindenkiéhez... Úgyhogy nem félek. Előfordul.
Pedro
Engem néha zavar, néha nem érdekel. Barátomat meg egyáltalán nem érdekli. Nem beszélünk róla, megtörténik kész, természetes folyamat. Csak a barnamaci ki ne csússzon :D
Ez olyan, hogy egy férfinek illemből nem szabad tudomást vennie arról, hogy egy nő pisil, pukizik és sz.rik.
De ha te az orra alá dörgölöd, hogy milyen hangosat fingott, akkor természetes, hogy látványosan fog elájulni a tied bűzétől. Na ez a gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!