Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem félsz attól, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem félsz attól, hogy ha párodnál alszol és te hamarabb elalszol és kieresztesz egy galambot?

Figyelt kérdés

Ő még fenn van, és hallja is. Gáznak éreznéd?

Volt már veletek ilyen?

Vagy egyáltalán éjjel szoktunk durrongatni?

2011. máj. 13. 18:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2011. máj. 13. 18:32
 2/12 anonim ***** válasza:
Én nem érzem gáznak. Emberek vagyunk, ugyanúgy működik a szervezetünk. Mindenkivel előfordul.
2011. máj. 13. 18:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze,hogy gáz befingani a szerelmed mellett,de mit lehetne tenni? Bárkivel előfordulhat,ez van,ezt kell szeretni!
2011. máj. 13. 18:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
én lesz@rom
2011. máj. 13. 18:35
 5/12 anonim ***** válasza:

milyen szerelem az ha nem vállaljátok fel egymást?

én ugyanúgy fingok büfögök, minden csajom előtt...fogadjon el, én is elviselem hogy ha megyünk valahova 3 órán át készülődik, akkor ennyit igazán kibír...há'nehogy má'

2011. máj. 13. 18:35
 6/12 anonim ***** válasza:

Gáz? Nem hiszem. Én néha eleresztek egyet-egyet. Sőt, pisilni is szoktam, meg kakálni is. Talán furcsa, de nem szégyellem. Hozzá tartozik az emésztésemhez, mint ahogy szerintem mindenkiéhez... Úgyhogy nem félek. Előfordul.

Pedro

2011. máj. 13. 18:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Friss szerelmeseknél a fingás akkro is lehet gáz,én pl. az első északa után qvára szégyelném azt a rohadt galambot!
2011. máj. 13. 18:45
 8/12 anonim ***** válasza:

Engem néha zavar, néha nem érdekel. Barátomat meg egyáltalán nem érdekli. Nem beszélünk róla, megtörténik kész, természetes folyamat. Csak a barnamaci ki ne csússzon :D

Ez olyan, hogy egy férfinek illemből nem szabad tudomást vennie arról, hogy egy nő pisil, pukizik és sz.rik.

De ha te az orra alá dörgölöd, hogy milyen hangosat fingott, akkor természetes, hogy látványosan fog elájulni a tied bűzétől. Na ez a gáz.

2011. máj. 13. 19:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon zavarna mert allergiás vagyok a szárnyasokra.
2011. máj. 13. 19:25
 10/12 anonim ***** válasza:
fingomsincs
2011. máj. 13. 19:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!