Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátodnál/barátnődnál alszol akkor meddig maradsz reggel?
Hát ez nagyon változó. Ha hétvégén megyek át és vasárnap reggel mennék haza akkor ilyen 8-9 ig szoktunk aludni aztán olyan 10 óra tájékán hazabillenek. Ha úgy megyek át hogy péntek délután és szombaton megyünk bulizni akkor haza sem megyek vagy nagy ritkán pár órára, ha a barátnőm még átakar menni a barátnőjéhez és nekem pl semmi kedvem hozzá, vagy ha van otthon dolog amit csinálni kell.
Én igazából már 20 éves vagyok nagyon nem mondom meg mikor várjanak, ha segíteni kell otthon akkor persze ugrok is nincs probléma, de ha csak úgy akkor megmondom hogy kb mikorra leszek várható. Volt már olyan hogy még 18 alatt voltam akkor hazatelefonáltam hogy kicsit később érkezem ne várjatok. Mivel most felnőtt vagyok néha haza szólok azért hogy ne idegeskedjenek mert sajnos ilyenek a szüleim...
Ha pedig akkor alszok ott amikor másnap dolgozni kell akkor én már fél 5 kor kelek hogy elérjem az 5:15 ös buszomat, jó ez megint más, meg ritkán van ilyen mert nem mindig alszom ott hétköznap, a barátnőm még suliba jár most végzős, nagyon nem zavarom hétköznap.
Köszönöm a válaszokat.
Utolsónak igazából én 27 éves vagyok, de időre kell hazamennem. Röhejes ezért is pár hónap és költözök el. 10 perc késésért már hallgatok itthon.
Mert, ha 27 évesen nem érsz haza időre nincs vacsi, és TV-t sem nézhetsz?
Lehet bántó, hogy ezt mondom, de neked sokkal súlyosabb gondjaid vannak, minthogy reggel meddig maradhatsz a pasidnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!