Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem alszol?

Figyelt kérdés
:=(
2013. júl. 17. 00:56
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
Miért szomorkodsz?
2013. júl. 17. 01:14
 32/53 anonim ***** válasza:

"A szőnyegre nem fekszem inkább, mert elmaradt a takarítás :D De amúgy ötletnek jó :)"

teríts le egy törölközőt.

2013. júl. 17. 01:16
 33/53 anonim ***** válasza:
100%

Kár, a kádas buli tényleg nagyon jó szokott lenni. Hmm..hát én ki is szoktam ülni az ablakba és úgy olvasok, nem tudom, ez nálad mennyire megoldható. Annak is van egy hangulata, engem kikapcsol.

De a feles feszültséget mindig mozgással vezetem le, tánc vagy torna, szigorúan 4 fal között :) Viszont annyira kifáradok, hogy utána minden gondolkozás nélkül kidőlök :)

2013. júl. 17. 01:17
 34/53 anonim ***** válasza:

Pedig mondtad is,hogy már nem lesz kint a neved :)

De ha nem az vagy,akire gondolok,akkor bocsi.

2013. júl. 17. 01:19
 35/53 anonim ***** válasza:

Én, amikor szomorú vagyok, olyan filmeket nézek, amik még szomorúbbá tesznek! Letargikus hangulatú filmek: Suicide Room (tiniknek fõleg), Mr. Nobody, Öngyilkos szüzek (ez azért, mert nekem is szigorúak a szüleim).

Nekem az segít felépülni, hogy valami abszolút új világot ismerek meg. Pl. így ismertem meg Ázsia világát, Korea-fan lettem. Nekem ez egy külön kis világ, ide menekülök, ha baj van! Nézem a koreai sorozataim, filmjeim, és máris minden rendben. Ott mások a szokások, nem is emlékeztetnek az itteni gondokra. Fura, de így van!

2013. júl. 17. 01:21
 36/53 anonim válasza:

Emiatt nem alszok: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Tré volt emiatt a napom most se tudok aludni :(((

2013. júl. 17. 01:21
 37/53 A kérdező kommentje:

Törölköző nekem is eszembe jutott, de ezt inkább B tervnek hagyom, hogyha nem lesz semmi jobb ötlet. Valami aktívabbat szeretnék csinálni.

Családi ház, szóval ablakba kiülhetnék... csak az utcára néz és ha világítok akkor mindenki megtud bámulni :S De fény nélkül meg nem látom a könyvet...

Annyira nagyon a mozgáshoz most nincs energiám... kicsit le vagyok merülve úgy érzem.

2013. júl. 17. 01:24
 38/53 A kérdező kommentje:

Mazsola: Szerintem másra gondolsz :) De ha leírod a kezdőbetűt, akkor elmondom talált-e.

35-ös: Hát én inkább nem kínoznám magam még szomorú filmekkel, csak elbőgném magam rajta valószínűleg, amilyen állapotban vagyok most...

Olvasgatni nem ártana, úgyis szeretek tájékozódni, de nem hiszem, hogy most annyira oda tudnék teljes energiával figyelni rá :(

2013. júl. 17. 01:25
 39/53 anonim ***** válasza:
100%
Nincs valaki, akivel át tudnád alaposan beszélni a történteket? Sokszor segít, ha kiöntöd a lelked. Ha itt nem, akkor valakivel, akiben megbízol. Megkönnyebbülés lenne.
2013. júl. 17. 01:27
 40/53 anonim ***** válasza:
főz valami.. (ha éhes vagy).. az lefoglal :)
2013. júl. 17. 01:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!