Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Osszebujva alszol a paroddal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osszebujva alszol a paroddal egesz ejjel es kozos takaroval?

Figyelt kérdés

A napokba olvastam nehany erdekes kerdest errol. Az erdekelne, h aki egesz ejjel osszeolelkezve alszik annak nem zsibbadnak el a vegtagjai?

Mi parommal osszebujva alszunk el, aztan persze elmocorgunk egymas olelesebol es kenyelmesen alszunk, persze hajnalba o atolel almaba, de aztan 10-15 perc mulva megint maradunk a kulon kenyelmes poznal, persze kozben valamink mindig osszeer.(gyengebbek kedveert itt most a labunkra, hatunkra, vagy kezunkre ertem)Nalunk kozos takaro van, igy szeretjuk. :) Szerintunk ez igy jo.

2013. jan. 3. 16:05
1 2
 1/14 fünof ***** válasza:
Nehéz kérdéss....
2013. jan. 3. 16:07
 2/14 fünof ***** válasza:
ahogy jónak érzed erre csak ezt lehet mondani xd
2013. jan. 3. 16:07
 3/14 A kérdező kommentje:
A kerdes nem rolam szol. Itt arrol van szo, h mas hogy szereti. Csak erdekel.
2013. jan. 3. 16:12
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk külön van a takaró, amúgy az egészet lehúznám a páromról. Egy darabig összebújva, de ha elkezd valamim zsibbadni, akkor pózt váltok, de akkor is hozzábújva maradok. Amikor elalszik valamelyikőnk, akkor szoktunk átfordulni a másik oldalunkra. Reggel meg amint kinyitom a szemem és látom, hogy ő még alszik, akkor hozzábújok és ő is úgy kel, ahogy lefeküdtünk:)
2013. jan. 3. 16:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Dettó ugyanaz, mint a 4-esnél :)
2013. jan. 3. 16:18
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi egész éjjel összebújva alszunk. Igen, gyakran elzsibbad a kezünk vagy valami, de bőven megéri, annyira jó összebújni.

Az előző párommal sose bújtunk össze, külön takaró volt. Azzal sincs szerintem gond, de nekünk így most jobb.

2013. jan. 3. 16:20
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Közös takaró abszolút kizárva, pláne, hogy mindketten mocorgunk, ötpercenként felébredne valamelyikünk a hidegre...Plusz én fázósabb vagyok, vastagabb paplannal és pléddel alszok, párom ellenben nyári takarót használ most is.

Hangulat kérdése, hogy milyen pózban alszunk el, gyakori a kifli forma, néha a mellkasára fekszem, illetve sokszor némi ölelkezés után egymásnak háttal alszunk, mert aktuálisan épp úgy kényelmes.

Ez semmit nem jelent szerintem.

2013. jan. 3. 16:21
 8/14 A kérdező kommentje:
Felre ertes ne essek, itt senki sem lesz elitelve, h hogy alszik. Itt annyirol van szo, mi parommal igy szeretjuk, nekunk igy jo. De egy szoval se mondtam,h mindenkinek igy kene csinalnia. Csak azert kerdeztem,h ilyen kis "felmeres fele" , h ki hogy alszik parkapcsolatba. Es itt nincs jo vagy rossz valasz. :)
2013. jan. 3. 16:30
 9/14 anonim ***** válasza:
73%
Nem. Az ágy szélén zokogok a vibrátoromat ölelgetve.
2013. jan. 3. 16:42
 10/14 A kérdező kommentje:
:D Hany eves vagy utolso?
2013. jan. 3. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!