Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osszebujva alszol a paroddal egesz ejjel es kozos takaroval?
A napokba olvastam nehany erdekes kerdest errol. Az erdekelne, h aki egesz ejjel osszeolelkezve alszik annak nem zsibbadnak el a vegtagjai?
Mi parommal osszebujva alszunk el, aztan persze elmocorgunk egymas olelesebol es kenyelmesen alszunk, persze hajnalba o atolel almaba, de aztan 10-15 perc mulva megint maradunk a kulon kenyelmes poznal, persze kozben valamink mindig osszeer.(gyengebbek kedveert itt most a labunkra, hatunkra, vagy kezunkre ertem)Nalunk kozos takaro van, igy szeretjuk. :) Szerintunk ez igy jo.
Mi egész éjjel összebújva alszunk. Igen, gyakran elzsibbad a kezünk vagy valami, de bőven megéri, annyira jó összebújni.
Az előző párommal sose bújtunk össze, külön takaró volt. Azzal sincs szerintem gond, de nekünk így most jobb.
Közös takaró abszolút kizárva, pláne, hogy mindketten mocorgunk, ötpercenként felébredne valamelyikünk a hidegre...Plusz én fázósabb vagyok, vastagabb paplannal és pléddel alszok, párom ellenben nyári takarót használ most is.
Hangulat kérdése, hogy milyen pózban alszunk el, gyakori a kifli forma, néha a mellkasára fekszem, illetve sokszor némi ölelkezés után egymásnak háttal alszunk, mert aktuálisan épp úgy kényelmes.
Ez semmit nem jelent szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!