Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem alszol?
igaza van az előttem szóló firstladynek
kereshetnél valami elfoglaltságot jobban járna mindenki... elvégre az internet nem lelkész hogy ott sírj.
Én olyan vagyok, hogy ha van valami gond, akkor fejben mindig még nagyobbat kreálok belőle, minél több idő telik el úgy, hogy nem kapok a "gond forrásától" magyarázatot.
Ezért azt megelőzve, hogy ne rontsak még jobban a helyzeten, segíteni szokott, ha elmondhatom. Kevés ember van, akiben megbízom igazán, így általában ismeretleneknek mondom el, az úgysem számít, hogy mit gondolnak, úgysem ismernek.
First Lady: Az a baj, hogy nem jut eszembe olyan dolog, ami annyira lekötne, hogy kizárja a gondolatokat is, amik most folyamatosan "zaklatnak".
Néztem sorozatot ma már, olvastam, zenét hallgattam, de egyik sem segített igazán... :/
Én ha nagyon magam alatt vagyok, akkor le szoktam feküdni a szőnyegre, becsukom a szemem és megnyugtató zenét hallgatok. Jelen esetben ez nálam Sinatra, de kinek mi. Általában segíteni szokott, bár sokszor ébredtem arra, hogy reggel van én meg a szőnyegen fekszek, annyira jól sikerült a "lazítás" :)
Vagy kád, forró víz, méteres hab, kedvenc könyv. Egy pohár bor is akár, de vigyázz, ha nem bírod, beüthet :)
Nekem ezek szoktak segíteni. És persze csoki, de ez alap :D
Na látod a kád forró víz jó lenne... de zuhanykabin van sajnos :/
A könyvem is olvasnám tovább, de kéne valami különleges helyzet hozzá, hogy rásegítsen... nem akarok itt az asztalnál ülve olvasni, az túl egyszerű.
A szőnyegre nem fekszem inkább, mert elmaradt a takarítás :D De amúgy ötletnek jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!