Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak.Van párom,viszont ugy érzem "szeretek" egy tölem sokkal fiatalabb ffit.De a probléma az,hogy nem ismerem csak a neten irogatunk néha és a párom is irogat neki vagyis beszélgetnek.Mit csináljak? Hogy tudom meg hogy ő viszont érez-e valamit?
2009. okt. 18. 14:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát, attól függ milyen kapcsolatban van a barátod azzal a férfival. Mert ha közelibe, akk lehet kicsit gázos a helyzet, mert mi van akk ha ő elmond mindent a barátodnak? De egyébként, ha nem hagy nyugodni a dolog akk mond el neki, h szeretsz vele beszélgetni, meg h örülsz neki h megismerted és ha hasonló választ kapsz akk abból már 1-2 dolgot ki tudsz következtetni.
2009. okt. 18. 14:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszike ez jó ötlet. a barátom is a netröl ismeri.
2009. okt. 18. 14:59
 3/3 anonim válasza:
Probald meg a kapcsolatodat a paroddal felelenkiteni, menjetek el valahova szorakozni, toltsetek egyutt egy jo hosszu romantikus hetveget.Meglatod olyan erzesed lessz mintha ujbol beleszerettel volna.Azt a fiatalabbik fiut meg vedd ugy mint egy havert akivel jo neha kicsit beszelgetni.Hidd el nemerdemes egy komoly kapcsolatot kockaztatni egy ismeretlen udvarloert akit meg alig ismersz.Ne ess bele ebbe a hibaba mert kesobb nagyon megbanhatod.
2009. okt. 26. 20:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!