Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A vékony férfiak csak csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vékony férfiak csak csúnya nőknek kellenek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 09:01
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Figyelj! Én 173 centi vagyok és 55 kiló.. na most szerinted? Olyan vagyok mint egy csontváz, de szó szerint.

Csak az itt a problem, hogy olyan nőim voltak-vannak, hogy ha látnád őket megnyalnád mind a 10 ujjadat!

Ne alapozzon már erre senki, hogy olyan vagyok mint egy koca vagy mint egy girhes macska.

ÖNBIZALOM! TARTÁS! JÓZAN ÉSZ!

2014. okt. 31. 19:15
 42/45 anonim ***** válasza:
vékony fiúknak nagy vastag farka van. de ez sem segít. a legtöbb nőnek még mindig fontosabb hogy teste is legyen a faszinak, mert azt látják a környezetében is. azt farkat csak ő élvezi. a külsőség a legfontosabb a nőnek, az hogy mások mit gondolnak a pasijáról. ámen.
2015. márc. 6. 14:28
 43/45 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha Justin Bieber az illető, akkor kelleni fog minden csajnak

Ha nem jóképű, de kőgazdag, van nagy kecó és sportrkocsi, akkor is kelleni fog a nőknek

Ha se nem jóképű, se nem kőgazdag, akkor jobb esetben 2-3 prasnya nő fog ráfanyalodni, rosszabb esetben egy se

Éljenek korunk modern, emancipált, felvilágosult női.

2015. jún. 30. 02:23
 44/45 anonim ***** válasza:
korcs egy világ
2015. júl. 1. 11:29
 45/45 anonim ***** válasza:

A vékony és jóképű férfiak nagyon kapósak a nőknél. A vékony és pénzes férfiak szintén.

A vékony átlagos férfiak meg a lőtéri kutyának nem kellenek...és akkor az átlag alattiakról nem szóltam egy szót se.

"Nem tudom hány éves vagy, de ehez a világhoz fel kéne nőni."

Jaham, tehát ha valami szarul működik, meg se próbáljunk javítani rajta, hanem szokjunk hozzá...tipikus magyar megoldás, szarva közt a tőgyit.

"tényleg egy nyivákoló gyökér vagy, sajnáld csak magad :-D rohadt ronda és ocsmány emberek is találnak párt maguknak, látjuk nap mint nap. döntsd el mit akarsz bmeg."

Ezért aztán megérte kommentelned, hogy trollkodhass egy jót...legalább jólesett, kiverted rá, hülyegyerek?

Igen, találnak ronda és ocsmány emberek is párt magunkak, pénzért. Szerinted ha már egy átlag alatti csaj is napi 10 levelet kap társkeresőn, be fogja érni Ronda Róberttel, mikor megkaphatja helyette Macsó Miskát is?

Gondolkozz el ezen (úgyse fogsz). A mínuszt pedig kaptad is helyből.

Az utolsó válaszadó remekül összefoglalta: korcs egy világ.

2018. aug. 29. 03:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!