Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A vékony férfiak csak csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vékony férfiak csak csúnya nőknek kellenek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 09:01
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
De tudjátok mit? Az összes nő qrva.
2013. júl. 6. 09:50
 22/45 anonim ***** válasza:

# 20 ez sajnos igaz

# 21 ez azert nem teljesen...

2013. júl. 6. 09:52
 23/45 A kérdező kommentje:
Már évek óta nem próbálok becsajozni, mert látom mi a helyzet. Egyszerűen leszarják a belsőt, csakis kizárólag a külső alapján szűrnek. Soha nem is volt még barátnőm, de már kezdek besokallni ettől.
2013. júl. 6. 09:54
 24/45 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. júl. 6. 09:56
 25/45 A kérdező kommentje:
25 múltam
 26/45 anonim ***** válasza:

továbbmegyek...minden ember khurv@...észre kéne venni, hogy mind azok vagyunk :-)

egyébként meg ez van, ha valaki nem születik elég szépnek, erősnek, okosnak stb. akkor többet kell hajtania illetve ravaszkodnia hogy elérjen valamit.

ez van, mi is az élővilág, természet részei vagyunk.

ha nem akarsz sok csalódást még az életben, akkor ne állj össze olyan nőkkel akiknek nem tetszel nagyon és inkább csak a szexet akarják tőled... olyat keress akinek mindenben tetszel. a csúnya nők is khurrni akarnak, ezért azzal csinálják akit meg tudnak maguknak szerezni...téged meg tudnak szerezni? ha igen akkor gondolkodj el!

27/45 A kérdező kommentje:
Tudom, már kiszaladtam az időből nagyon. Képtelen vagyok beletörődni, hogy a hátrányosabbnál is hátrányosabb helyzetben vagyok.
2013. júl. 6. 09:57
 28/45 A kérdező kommentje:

,,olyat keress akinek mindenben tetszel."

És hogy fogok találni ilyet? Egy nőnél nem feltétlenül gond, ha nem annyira szép, mert úgy is viszonylag könnyen talál bárkit, ellenben egy férfi, ha nem tökéletes külsőre...eláshatja magát, és örökre magányos marad.

2013. júl. 6. 09:58
 29/45 A kérdező kommentje:

,,téged meg tudnak szerezni?"

Hogy meg tudnak-e szerezni? Nem is akarnak egyáltalán.

2013. júl. 6. 10:02
 30/45 A kérdező kommentje:
Kutya fszának nem kellek, mert a legcsúnyább férfi vagyok a földön.
2013. júl. 6. 10:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!