Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony férfiak csak csúnya nőknek kellenek?
,,Nem tudom hány éves vagy, de ehez a világhoz fel kéne nőni."
Hát a nőknél manapság az megy, hogy amelyik férfi nem tökéletes alkatú, az mehet a levesbe. Ez a mai világ, már ami a barátnőszerzést illeti...
ma 09:30
Kérdező.Én sem vagyok egy nagydarab és még izmosnak sem mondanám magam,jó ok azért nekem sprotos testalkatom van,de nem mindig volt ez így.De akkor is voltak csajaim,és nem is akármilyenek.Szóval ez csak általánosítás.Tény vanna felszínes pi..csák akiknek nagy fa..szú kigyúrt pasas kell.De nem minden jó csaj ilyen hidd már el.
Ez olyan kérdés, hogy számodra miért kizáró ok az, ha egy lány 100 kiló felett van? :DDD Ízlések és orgazmusok.
De ha kajálsz rendesen, stb. már egy év alatt is látható jelentős változás. Meg mondom, olyat keress aki így is szeret.
,,De nem minden jó csaj ilyen hidd már el."
Csak találjak egyszer ilyet tényleg. Aki elfogadja, hogy nem 80 meg 90 kiló vagyok, hanem csak hatvan valamennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!