Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A vékony férfiak csak csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vékony férfiak csak csúnya nőknek kellenek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 09:01
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Sportolok, csak nem éppen értem, miért olyan nagy baj, ha nem konditeremben dagasztok óriási izmokat...
2013. júl. 6. 09:13
 12/45 A kérdező kommentje:

,,Nem tudom hány éves vagy, de ehez a világhoz fel kéne nőni."

Hát a nőknél manapság az megy, hogy amelyik férfi nem tökéletes alkatú, az mehet a levesbe. Ez a mai világ, már ami a barátnőszerzést illeti...

2013. júl. 6. 09:14
 13/45 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj, ha nem a konditeremben gyúrsz, a lényeg h törekedsz. Egyébként a többség ilyen, de ilyen barátnőt ne is akarj, ezek csak felszínes p-csák, persze lehet valaki válogatós, de egy normális csaj nem csak a külsőt nézi, nyilván ha a külsővel nagyon nincs kibékülve nem fog menni a dolog.
2013. júl. 6. 09:28
 14/45 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, miért kell minden részletbe belekötniük. Ha valaki amúgy jól öltözött, ápolt, miért kizáró ok az, ha vékonyabb az átlagnál?
2013. júl. 6. 09:30
 15/45 anonim ***** válasza:

ma 09:30

Kérdező.Én sem vagyok egy nagydarab és még izmosnak sem mondanám magam,jó ok azért nekem sprotos testalkatom van,de nem mindig volt ez így.De akkor is voltak csajaim,és nem is akármilyenek.Szóval ez csak általánosítás.Tény vanna felszínes pi..csák akiknek nagy fa..szú kigyúrt pasas kell.De nem minden jó csaj ilyen hidd már el.

2013. júl. 6. 09:37
 16/45 anonim ***** válasza:

Ez olyan kérdés, hogy számodra miért kizáró ok az, ha egy lány 100 kiló felett van? :DDD Ízlések és orgazmusok.

De ha kajálsz rendesen, stb. már egy év alatt is látható jelentős változás. Meg mondom, olyat keress aki így is szeret.

2013. júl. 6. 09:38
 17/45 A kérdező kommentje:
Én is sportos vagyok, sőt. Le tudnám futni a félmaratont, csak aki elsősorban a látványra gyúr, annak nagyobb eséllyel van szép barátnője, holott elképzelhető az is, hogy alapvetően fáradékonyabb, de hát mégis szépen néz ki, és a nőknek ez a lényeg.
2013. júl. 6. 09:44
 18/45 A kérdező kommentje:

,,De nem minden jó csaj ilyen hidd már el."

Csak találjak egyszer ilyet tényleg. Aki elfogadja, hogy nem 80 meg 90 kiló vagyok, hanem csak hatvan valamennyi.

2013. júl. 6. 09:46
 19/45 anonim ***** válasza:
Ha tudod a valaszt akkor meg miert kerdezel?:D
2013. júl. 6. 09:47
 20/45 A kérdező kommentje:
Mert elegem van már, hogy ez a helyzet. Mindig minden lány a tökéletes külsőre megy rá, és aki egy kicsit is eltér ettől, akkor húzzák a szájukat. Sokkal felszínesebbek a férfiaknál.
2013. júl. 6. 09:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!