Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi sülhet ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi sülhet ki ebből? Egy prosti belém szeretett és én is ő beléje? Te felválalnátok a kapcsoaltot ha úgy alakúl?

Figyelt kérdés
Párszor elmentem prostihoz kiprobálni milyen.Voltak barátnőim,és nincs gondom a csajozással.Igazábók kíváncsiság képpen mentem el.Egy 21 éves nagyon szép lányról van szó,akiről meg nem mondod hogy prosti.Azt leszámítva hogy prosti,okos,rendes lány.
2013. júl. 3. 10:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

ma 10:11

Eddig én is azt gondoltam..:))

2013. júl. 3. 10:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem
2013. júl. 3. 10:40
 13/15 anti paladin ***** válasza:
100%

Háát, lehet, hogy tényleg beléd habarodott a csaj deeee, necces. Ha fél tucat találkozó után már szeret ott baj van. Valszeg nem tart sokáig, vagy belekapaszkodott az első lehetőségbe, hogy ne kelljen árulnia magát.

Felvállalni? Ha abbahagyja a szakmát, lehet róla szó, ha nem, kizárt.

2013. júl. 3. 10:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt te így képzeled a későbbiekben?

- És a barátnőd mivel foglalkozik?

- Régebben kur.va volt, de most már nem csinálja.

Ember, térjél magadhoz!

Az említett mondáshoz pedig csak annyi módosítást fűznék hozzá, hogy a jó feleség tud kur.va is lenni az ágyban.

2013. júl. 3. 19:57
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A prostik is emberek.Ha szeretitek egymást,járjatok.Amúgy meg nem kell ahhoz hivatásos ribinek lenni,hogy átverje a férfit.Minden nő akat valamit a szexen kívül.Sőt a legtöbb a szexet csak eszköznek használja.A prosti legalább kereken megmondja az árát!:)
2013. júl. 18. 10:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!