Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok hol ismerkednek?
Sehova se jártam csak azért, hogy ismerkedjek. Mindig is úgy voltam vele, hogy élem az életemet, majd csak megismerkedek valakivel, akivel kölcsönösen megtetszünk egymásnak. Így is lett.
23/N
Én csak régebben ismerkedtem. Mindig interneten. Onnan volt pár kapcsolatom. A férjemet netes társkeresőn ismertem meg. Én 6 hónapja voltam ott, ő meg 2 hete, mikor rám írt.
Vagy suliba jártam, vagy el barátokkal, vagy dolgozni, sose járkáltam el csak úgy, pasira vadászni. Várhattam volna ítéletnapig is arra, hogy majd az élet összeismertet valakivel...
Maximum néha napján olyanok próbálkoztak be, akik nem tetszettek, és vagy 10-15 évvel öregebbek voltak, az meg nekem nem opció.
"Vagy suliba jártam, vagy el barátokkal, vagy dolgozni, sose járkáltam el csak úgy, pasira vadászni. Várhattam volna ítéletnapig is arra, hogy majd az élet összeismertet valakivel..."
Ezért kellett volna szórakozóhelyre menni, ott is lehet ismerkedni, nem csak hullarészek csávók vannak ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!