Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok hol ismerkednek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok hol ismerkednek?

Figyelt kérdés
dec. 23. 12:16
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Mert mindighol csak az van hogy fiu akar ismerkedni
dec. 23. 12:16
 2/11 anonim ***** válasza:
28%
Ahol akarnak.
dec. 23. 12:17
 3/11 anonim ***** válasza:
72%

Sehova se jártam csak azért, hogy ismerkedjek. Mindig is úgy voltam vele, hogy élem az életemet, majd csak megismerkedek valakivel, akivel kölcsönösen megtetszünk egymásnak. Így is lett.

23/N

dec. 23. 12:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Mindighol.
dec. 23. 12:31
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha a gyakorisokat veszed alapul, akkor kb. sehol. Neten nem, mert "ki tudja, ki van a másik monitor előtt". Szórakozóhelyen nem, mert "ott csak dugni akar mindenki". Munkahelyen nem, mert "kellemetlen lehet". Utcán, boltban, tömegközlekedésen nem, őket ne zaklassa senki ilyen primitív módon. Legfeljebb valami idióta amerikai romantikus filmet alapul véve arra lennének hajlandóak, hogy csak és kizárólag ismerősi körben ismerkedjenek, ahol az elképzeléseik szerint olyan 20-30 évnyi barátság után hirtelen ráeszmélnek arra, hogy szerelmesek egymásba.
dec. 23. 13:09
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Minden este 19 és 23 óra között a Tinderen, a Badoon vagy a Bumblen függnek és szinte mindenkit balra húznak, mert nem jó nekik szinte senki, kb. minden 100. férfival hajlandóak csak írogatni.
dec. 23. 13:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Ahol a fiúk. Különben nem tudnának ismerkedni, ha elkerülik egymást :)
dec. 23. 13:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Bárhol, ahová járnak férfiak is.
dec. 23. 14:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Én csak régebben ismerkedtem. Mindig interneten. Onnan volt pár kapcsolatom. A férjemet netes társkeresőn ismertem meg. Én 6 hónapja voltam ott, ő meg 2 hete, mikor rám írt.

Vagy suliba jártam, vagy el barátokkal, vagy dolgozni, sose járkáltam el csak úgy, pasira vadászni. Várhattam volna ítéletnapig is arra, hogy majd az élet összeismertet valakivel...

Maximum néha napján olyanok próbálkoztak be, akik nem tetszettek, és vagy 10-15 évvel öregebbek voltak, az meg nekem nem opció.

dec. 23. 17:39
 10/11 anonim ***** válasza:

"Vagy suliba jártam, vagy el barátokkal, vagy dolgozni, sose járkáltam el csak úgy, pasira vadászni. Várhattam volna ítéletnapig is arra, hogy majd az élet összeismertet valakivel..."

Ezért kellett volna szórakozóhelyre menni, ott is lehet ismerkedni, nem csak hullarészek csávók vannak ott.

dec. 23. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!