Mi értelme van ismerkednem lányokkal ha úgyse fog összejönni velem soha egyik sem?
Még ezt ki gondolotad a fejedben és gondolom azért ez elő szokott ugrani többször is?
+le írtad ezt az egészet,ennyi idő alatt már tudtál volna haladni,fejleszd magadat és tegyél azért hogy boldog légy más ebben nem fog segíteni, sajnos ez van,sok sikert és olvass könyveket amivel tudod magadat fejleszteni, az embernek mindig kell hogy fejlessze magát másképp le fog maradni.
Valahogy nagyon ismerősnek tűnik ez a személyleírás...
Tisztelt Kérdező!
Hány éves vagy? Hobbid nincs véletlenül, ami lekötne? Testvéred? Unokatestvérek? Szülők? Nagyszülők?
Volt osztálytársak? Egykori tanárok? Volt munkatársak - több munkahely váltás esetén? Régebbi tanfolyamtársak - ha végeztél "gyorstalpalót"?
Hát ... Több ezer jobbra húzás, tényleg nem tudom mennyi ... ebből 400 matchem lett, ezek közül 130ra írtam rá és 18 találkozás lett belőle.
Abból a 18ból 5 második randi lett. Volt hogy egyből világossá vált, hogy nem illünk össze, olyan is hogy jól éreztük magunkat, de utána a beszélgetés elhalt. Vagy éppen túl messze lakott a másik.
Ebből az 5ből 2 majdnem kapcsolat lett. Az egyiknek vége lett még pár találkozás után a másik még most kialakulóban van így nem tudom mi lesz belőle.
Igaz több találkozás is lehetett volna, csak sokat én is vissza mondtam, mert meggondoltam magamat meg sokszor abba hagytam a beszélgetéseket, mert túl sok munka volt, de mindezt azért írtam le hogy az internetes ismerkedés nagyszámok játéka.
Azaz ha 1, 10 vagy akár 100 ember vissza utasít nem jelent semmit. Vagyis igen, de nem azt, hogy soha sem fogsz senkivel sem összejönni.
8# Vagyok.
Lehet rögtön bele trafálsz abba a lányba aki nem csak neked a tökéletes hanem te is neki, de az is lehet, hogy 1000x visszautasítanak míg nem érsz révbe vagy legalább egy normális kapcsolatba.
Mindegy hogy nézel ki vagy milyen a személyiséged. A világban vannak hozzád hasonlók vagy éppen olyanok akiknek a te tulajdonságaid jönnek be.
Pl.: Nekem nagy szakállam van. Ezzel egyből kiesik a lányok 60%a a képből, de vannak olyanok akik meghalnak értük. Rájuk koncentrálok.
Szóval nyugi. Lehet eltart egy kis ideig, de sikerülni fog és akkor örülni fogsz hogy nem adtad fel.
Teljesen igazad van , de erre nincs megoldás .
Egyszerűen csak csinálni kell különben elveszítse a maradék emberségedet is. És akkor lecsúszol és vége .
Muszáj úgy csinálni mintha emberek lennénk ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!