Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok kezdenetek egy ilyen pasival ?
Figyelt kérdés
12ev van köztünk van 4 gyereke a legnagyobb 5eves ,milliárdos a férfi. De nem tudom mitévő legyek bele e menjek a kapcsolatba vele a gyerekek miatt . Szerelmes vagyok bele,ha csak ranezek boldogsag öröm onti el a szivem lelkem. Mit gondoltok.?ma 14:01
1/8 anonim válasza:
Tudod mit gondolok? Itt rohadtul nem a te döntéseden múlik a dolog. Milliárdos pasi minden órájára talál egy nőt, szóval inkább azt döntsd el, hogy elég-e, ha egy k-rás leszel. Ott meg nem lesznek ott a gyerekei... Ezzel a helyesírással tuti ő is már szerelmes is beléd....
2/8 anonim válasza:
Bogaram maximum szexre leszel jó. Kapcsolatra soha mert nem ütöd meg azt a szintet. Nem is értem miért vagy ilyen beképzelt a semmire.
3/8 A kérdező kommentje:
A ti ertelmi szintekekel van a baj, hogy azon akadtok ki ,hogy nincsenek ekezetek az irasomban. Ez mindent elmond rolatok!
ma 14:56
5/8 anonim válasza:
5 év alatt 4 gyerek, s már az új nőci becserkészése zajlik... Én inkább ezen gondolkodnék el...
Ha csak egy Qrásra akarod a milliárdosod, akkor hajrá.. Ha többet akarsz akkor sérülni fogsz
6/8 anonim válasza:
Nem azon vagyunk kiakadva. De még azt sem tudod, hova és hogyan kell az írásjeleket tenni. Talán valószínűbb, hogy egy troll vagy, mint hogy egy mentálisan ép, értelmes nő magát valid opciónak tartja.
7/8 anonim válasza:
El van már döntve, hogy kezdesz vele, teljesen mindegy, hogy más mit mond. Szóval nem rosszból, de így értelmetlen a kérdés.
Egyébként meg nem kezdenék vele. Milliárdos, több gyerek, 12 év... ez az egész több sebből vérzik.
8/8 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy egy unatkozó férfi vagy, aki alig várja, hogy szét lehessen szidni a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!