Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok, a szemetekben többet érhet egy olyan srác, aki bölcsészdoktori képzésre fog járni?
Figyelt kérdés
Mennyit számít ez nektek, vagy számít-e ez? Vagy teljesen mindegy? Esetleg ha megtudjátok róla ezt, akkor nő valamennyit a szemetekben? A múltkor beszélgettem egy lány ismerősömmel, akivel elég jóban vagyunk, és amikor ezt megemlítettem neki, akkor felcsillant a szeme, elmosolyodott, és azt mondta, hogy "ó, az jó". Ilyen esetbe gondoltok pl. arra, hogy ez milyen egzisztenciával járhat?2013. júl. 1. 21:18
31/36 anonim válasza:
Te egy oltári nagy lúzer vagy. Vered itt magad a nagy semmire! A bölcsészek mindig is büfészakosok voltak, majd talán biztosítási ügynöknek felvesznek és mehetsz házalni te... szerencsétlen! Egy normális nőnek meg nem a végzettség, vagy a pénz kell. Hanem az, ami neked nincs!
32/36 A kérdező kommentje:
#29: Már leírtam, hogy hogyan viszonyulok ehhez az egészhez, és hogy nem csupán ezt az egy "tulajdonságomat" helyezem előtérbe, illetve hogy hogyan gondolkodom a tanulásról, a felelősségről stb. Egyébként nem értékelem túl magam semmilyen szempontból, de azt hiszem, joggal lehetek büszke az elért eredményeimre, mert tudom, hogy önerőből értem el mindent (ráadásul úgy, hogy pl. a depresszióval is meg kellett küzdenem). Lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg a kérdést, de megpróbáltam megmagyarázni. Aki ezek után sem tudja felfogni, hogy hogyan gondolkodom a dologban, azon már nem tudok segíteni. Nem nézek le senkit a végzettsége miatt, de ezt nem akarom ezerszer leírni, mert unalmas.
2013. júl. 4. 08:49
33/36 A kérdező kommentje:
#30: Nem kötelességem senki véleményét elfogadni, és bocsánat, hogy esetleg nekem is van sajátom. Amúgy meg másoknak sem kellene felületesen ítélkezniük, lehurrogniuk, támadniuk, anélkül, hogy bármit is tudnának rólam. És azt hiszem, önmagamhoz viszonyítva sokkal többet tettem önmagamért, mint sokan mások saját magukhoz viszonyítva.
2013. júl. 4. 08:54
34/36 A kérdező kommentje:
#31: Elég agresszív vagy, bár ez csak téged minősít. Nem verem magam, csupán feltettem egy kérdést, illetve megpróbáltam megvilágítani a helyzetet. Amit pedig elértem, arra szerintem joggal lehetek büszke. Egyébként ha tanultál volna egy kemény egyetemen valamelyik nem túl könnyű bölcsész szakon, nem mondanád azt, hogy az büfészak. Még annyit tennék hozzá, hogy a hozzád hasonló emberek másokra vetítik ki azt a gyűlöletet és miegymást, ami bennük lakozik. Mást vádolnak azzal, ami tkp. bennük van, így önmagukról rajzolnak meg egy képet, és önmagukat minősítik, bár nem ez a szándékuk. Sértegetéssel meg nem mész semmire.
2013. júl. 4. 09:06
35/36 anonim válasza:
Te is folyamatosan ránk akarod erőltetni a véleményedet. 20x leírod, hogy büszke lehetsz az elért eredményeidre.... ok. Az emberek többségét nem hozza különösen lázba a bölcsészet, kész. Ennyi. Majd mással megfogod a csajokat.
36/36 anonim válasza:
Nekem szimpatikus a bölcsészet, én is arra járok.
25\n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!