Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves lányok, a szemetekb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves lányok, a szemetekben többet érhet egy olyan srác, aki bölcsészdoktori képzésre fog járni?

Figyelt kérdés
Mennyit számít ez nektek, vagy számít-e ez? Vagy teljesen mindegy? Esetleg ha megtudjátok róla ezt, akkor nő valamennyit a szemetekben? A múltkor beszélgettem egy lány ismerősömmel, akivel elég jóban vagyunk, és amikor ezt megemlítettem neki, akkor felcsillant a szeme, elmosolyodott, és azt mondta, hogy "ó, az jó". Ilyen esetbe gondoltok pl. arra, hogy ez milyen egzisztenciával járhat?

2013. júl. 1. 21:18
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

#15 vagyok

én nem csak a műszakit tisztelem, hiszen nem is oda járok, nem értem ezt minek írtad. De tény hogy a legtöbb bölcsész szakot nem nézem sokra.

konkrétan melyik szakra is fogsz te járni? mert az hogy bölcsész nem sok mindent árul el.

2013. júl. 1. 22:08
 22/36 A kérdező kommentje:
#19: Ez megint egy elég durva általánosítás, amit a technokrata világ ültet el az emberek fejében. A bölcsész végzettség nem feltétlenül rossz (elég, ha arra gondolunk, hogy pl. az érettségi tárgyak egy része is humán tantárgy, vagyis pl. ilyen tanárokra is mindig szükség lesz), nem egy olyan ismerősöm van, aki szintén bölcsészként jutott feljebb. Nem kell lélegzetelállító karrierre gondolni (egyébként is még fiatalok, tehát van esélyük feljebb törni), de tanítanak, előadásokat tartanak itt-ott stb. Amúgy meg mivel elhitették az emberekkel, hogy csak a diplomás lehet ember, valószínűleg folytatódni fog az a tendencia, hogy válogatás nélkül felvesznek mindenkit egyetemre, mert a szülők is oda fogják tuszkolni a drága csemetéiket (tök mindegy, hogy elég értelmesek-e), így aztán mondjuk egyetemi tanárokra is mindig szükség lesz.
2013. júl. 1. 22:13
 23/36 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül rád gondoltam, viszont tény, hogy a "nagy átlag" semmibe veszi a bölcsészt, mondván: az nem jó semmire. Bezzeg a jogász, az informatikus, a mérnök stb., az már igen! Egyébként ha azt vesszük, akkor lehetne sorolni azokat az egyetemeket, ahol színvonaltalan a műszaki, jogi stb. oktatás is, meg kapásból tudnék mondani néhány olyan embert az ismeretségi körömből, aki nem bölcsész, mégis csak a rokonságának köszönheti, hogy átbukdácsol egyik évfolyamról a másikra. De a volt szobatársam pl. agráros volt, most call-centerezik. Minden területen lehet mondani olyan szakot, ami kevésbé piacképes, illetve mindenhol vannak olyanok, akik nem valók arra a szakra (mert buták, lusták stb.). Jómagam egyébként történelem képzésre fogok járni. És igen, mindig is voltak terveim, céljaim, bár tudtam, hogy valószínűleg könnyebb lenne, ha nem lenne ez az erőteljes "oldalirányú elkötelezettség", de vállaltam. Kicsit sajnálom azokat, akik csak azért mennek egyetemre, mert vagy ezt parancsolják nekik, vagy így akarják húzni az időt, és 18-20 évesen halványlila f*ngjuk sincs, hogy mit is szeretnének magukkal kezdeni az életben. Valamelyest persze megértem őket, csak az a gáz, hogy semmilyen életcéljuk nincs hosszabb távon.
2013. júl. 1. 22:31
 24/36 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat, de igen, nekem nagyon bejött annak idején (ma is bejön, csak már nem vagyok huszonéves) imádom a helyes bölcsészdoktorokat!
2013. júl. 1. 22:31
 25/36 A kérdező kommentje:
Az előző a 21-es kis hölgynek ment, bocsi, elfelejtettem odaírni az elejére.
2013. júl. 1. 22:32
 26/36 anonim ***** válasza:
35%
Ha már itt ismeretlenül mindenki utál akkor mit akarsz te egy csajjal? XD Jellemileg 0 lehetsz.És ne tartsd magad ilyen nagyra mert nagyon sok érettségizett ember is több nálad
2013. júl. 1. 23:09
 27/36 anonim ***** válasza:

#21 vagyok

ha ez a nagy álmod akkor kövesd, a lényeg, hogy boldog legyél. De ez nálam akkor sem lenne túl nagy befolyással egy kapcsolat menetére.

2013. júl. 1. 23:12
 28/36 A kérdező kommentje:
#26: Nem tartom magam többre másoknál, csak tudom, hogy mennyit érek. (Látom, hogy egyeseknek ez is fáj, ha meg negatívan nyilatkoznék magamról, akkor az lenne a baj.) Amúgy meg az utálat azokat minősíti, akik ismeretlenül utálják a másikat. Neked meg külön gratulálok, hogy ilyen jól meg tudsz ítélni.
2013. júl. 2. 07:33
 29/36 anonim ***** válasza:

.........

Szerintem huszon-iksz éves bölcsészhallgatóként nem kellene ilyeneket kérdezni, mert egy értelmes, érett felnőtt nő nem egy kiragadott tulajdonságod alapján fog megítélni, és egy kis agytorna után erre rájöhetnél. Az egész lényedet tekinti, és ebben ez a bölcsész-dolog lehet pozitív, vagy negatív is, de nem is pontosan amiatt, hova jársz, hanem hogy milyen a hozzáállásod a tanulmányaidhoz, meg eleve milyen az egész életviteled, amibe ez beleépül. Ilyen kiragadott tulajdonságokat hagyjunk a francba....

Mindenki gondol arra, hogy egyes szakmák milyen egzisztenciával járnak. De szerintem itt is elsősorban a férfi hozzáállása kerül megítélésre, hogy vajon mennyire értékeli túl magát, mit vár el, és szerintünk mi a valóság...

2013. júl. 2. 09:01
 30/36 anonim ***** válasza:
48%
Tudod hogy mennyit érsz? Gondolom nem volt még barátnőd,ezért kérdezed ezt. Tehát a csajok szemében nem sokat érsz,de erre már biztos rájöttél.Nem másokat kell leosztani ha írnak véleményt,hanem elfogadni
2013. júl. 2. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!