Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok, a szemetekben többet érhet egy olyan srác, aki bölcsészdoktori képzésre fog járni?
#15 vagyok
én nem csak a műszakit tisztelem, hiszen nem is oda járok, nem értem ezt minek írtad. De tény hogy a legtöbb bölcsész szakot nem nézem sokra.
konkrétan melyik szakra is fogsz te járni? mert az hogy bölcsész nem sok mindent árul el.
#21 vagyok
ha ez a nagy álmod akkor kövesd, a lényeg, hogy boldog legyél. De ez nálam akkor sem lenne túl nagy befolyással egy kapcsolat menetére.
.........
Szerintem huszon-iksz éves bölcsészhallgatóként nem kellene ilyeneket kérdezni, mert egy értelmes, érett felnőtt nő nem egy kiragadott tulajdonságod alapján fog megítélni, és egy kis agytorna után erre rájöhetnél. Az egész lényedet tekinti, és ebben ez a bölcsész-dolog lehet pozitív, vagy negatív is, de nem is pontosan amiatt, hova jársz, hanem hogy milyen a hozzáállásod a tanulmányaidhoz, meg eleve milyen az egész életviteled, amibe ez beleépül. Ilyen kiragadott tulajdonságokat hagyjunk a francba....
Mindenki gondol arra, hogy egyes szakmák milyen egzisztenciával járnak. De szerintem itt is elsősorban a férfi hozzáállása kerül megítélésre, hogy vajon mennyire értékeli túl magát, mit vár el, és szerintünk mi a valóság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!