Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinál egy srác ilyet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinál egy srác ilyet? Miért nem akar járni?

Figyelt kérdés
Barátainkkal voltunk sátrazni, és van köztük egy srác, aki nekem elég régóta bejön. Csak nekem nincs sok önbizalmam, meg nem vagyok az a tipikus "csajos" lány. Pl. nem szeretek annyira nagyon vásárolni... és csak néha sminkelem magam. Egész nyáron szórakozott velem, én mégsem tudtam rá haragudni. Mert szerelmes vagyok, ilyet még sosem éreztem. Sokszor fogta meg a kezem, aztán összejött egy csajjal, amit én őszintén nem értettem, de szakítottak kb. 3 hét után, és megint az én kezemet fogta, engem ölelgetett. Mikor sátraztunk, mondtam, hogy félek egyedül, de semmiféle hátsószándék nem volt bennem. Nem számítottam rá, de, velem aludt, és elég komolyan rámnyomult. Lesmárolt, aminek hát hogyne örültem volna, már régóta vágytam rá, és utána még több is volt, Végigcsókolt a hasamon, meg ilyenek, persze annyira nem engedtem neki sokat, mert még nem volt barátom... Másnap mikor hazajöttem még rám írt facebookon, kérdezte milyen volt az este, mondtam neki, hogy jó, és hogy hiányzik. Mondta hogy én is hiányzom, meg ilyeneket, hogy rólam fog álmodni. Másnap ráírtam én, de már alig beszéltünk, Mondtam neki, hogy még sosem volt barátom, azt mondta különleges vagyok. És hogy ő engem le akar fektetni. Már persze nem így, körülírta. Leesett az állam, mert mondta hogy nem beszél erről senkinek, én se tegyem. Azóta egy szót se beszéltünk, mert én nem merek ráírni, mivel egy csomószor beszéltek olyanról, hogy a lányok mindig rájuk írnak, és az tök idegesítő (merthogy akikkel sátoroztam mind fiúk), azon kívül most végülis próbálom feldolgozni, hogy ki akar használni, amit én nem tudok elviselni, mivel szeretem. Nagyon. Szóval már egy hete semmi. Én meg mindig rá gondolok, hogy élőben kéne találkoznom vele, hogy elmondani, nekem ez több, és hogy miért nem akar járni. Miért szórakozik az érzéseimmel? :(
2012. szept. 5. 17:19
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, persze 16/L
2012. szept. 5. 17:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak ki akar használni. Próbáld meg figyelmen kívül hagyni a fiút, lehet, hogy akkor gyötrődni fog. Szerintem ne keresd meg, hogy személyesen találkozzatok, mert szerintem pont erre számít. Eljátsza előtted a hős szerelmest, de miután megkapott téged egy éjszakára már nem fogsz kelleni neki. Szerintem ne foglalkozz a sráccal, tudom, hogy nehéz, mert azt hiszed, hogy Ő az egyetlen, de még nagyon fiatal vagy. Fogsz még sokkal rendesebb fiúkat is találni.
2012. szept. 5. 17:31
 3/4 AndreaMariann ***** válasza:

Nála mindenképpen csak rendesebbeket találsz.Legalábbis remélem.

Második voltál/vagy neki,és nem vesz komolyan.

2012. szept. 5. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:

A fiú olyan mint az egér,

mindent megígér míg a lyukig elér! :)

Inkább feküdj le velem , én nem vagyok ismerős, és az érzéseiddel sem szórakoznék. :)

2012. szept. 6. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!