Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó az, hogy ha egy lány kérdezi meg a fiút, hogy akar e vele járni?
Figyelt kérdés
Mert szerintem nem !2012. márc. 5. 12:49
1/4 anonim válasza:
Hát így megkérdezni ne is...Akkor csókold meg, ha olyan a pillanat.
2/4 anonim válasza:
Nem tökmindegy? Női egyenjogúság, ha lány vagy, akkor ti akartátok, ha nem akkor meg ők akarták.
3/4 anonim válasza:
"Akar e járni" ez inkább érzelmeken múlik, de miért ne kezdeményezhetne egy lány? Szerintem semmi nincs benne. Ha meg a férfi nem kezdem az van, hogy "miért nem mert pedig nekem tetszik..." -.-
4/4 anonim válasza:
Hülyeség ezt megkérdezni. Ha nem jössz rá a viselkedéséből akkor ott baj van, +ha csók van köztetek akkor meg már jártok "elvileg"
Inkább kérdezd meg hogy mit szeretne tőled, van e terve veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!