Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járni akar velem?
Na szóval van egy srác aki nekem és a barátnőmnek is tetszik
és a barátnőm amikor megtudta hogy tetszem neki egy kicsit féltékeny volt... Ma a suliba beszélgettek amíg nekem volt még egy plusz órám. Csak egy osztály társamtól tudtam meg hogy beszéltek... Nagyon megijedtem hogy mit fog csinálni.. De küldött egy sms-t hogy jóhír... Felhívtam és azt mondta hogy az a gyerek járni akar velem. De ha járni akarna velem akkor miért viselkedik úgy mintha semmise történt volna csak haverok lennénk stb.. ???
"De ha járni akarna velem akkor miért viselkedik úgy mintha semmise történt volna csak haverok lennénk stb.. ???"
Mert semmi nem történt.
"Segítsél kössz ." mi ez már?
Na én ezért végig se olvasom a kérdésedet és nem is fogok/akarok segíteni, mert lehet hogy nem az vagy de ilyen flegma csaj jutott rólad eszembe. Bocs, nem segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!