Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyire állja meg ez az általam kitalált ismerkedési szöveg, a sokak által számomra nem éppen kreatív sablonos dumákkal szemben? Kössz. Pilu
Ismerkedés... csak őszintén.
Szia.zavarhatok egy picit.
Lényegében csak annyit szeretnék mondani, hogy annyira cuki vagy,muszáj volt hogy megszólítsalak, az a kis konty a fejeden...nagyon édes...és....tudod,sokat agyaltam, mit is mondhatnék, de csak őszinte leszek, hátha még ez is értékelhető … elég sok negatív dolog ért mostanában..de ha Rád nézek, olyan üdítően friss vagy, s jobb kedvem lesz attól is ha csak meglátlak...jó a kisugárzásod tudom, hogy nem vagyok hibátlan, de nem is szeretnék...de azért vannak pozitív tulajdonságaim is... sztem. figyelmes vagyok...kommunikatív...és egyszer talán egy jó pszichológus válik majd belőlem...szeretnélek megismerni. szívesen sétálnék veled egyet, vagy elvinnélek vacsorázni valahová...igaz nagy szakadék van a kettő között, de a mozit nem akartam sablonos lehetőségnek feldobni
Sok és sarokba szorítod vele szegényt. :) Hacsak nem tetszel már neki régebb óta, nem biztos hogy beválik.
Mi lenne, ha kezdetnek inkább megpróbálnál vele egy kis könnyed, laza, vidám, poénkodós beszélgetést kezdeményezni, amit később megfűszereznél apróbb bókokkal?
Szerintem aranyos :)
De nem kell mindig magyarázkodni, pl.: nem vagy tökéletes. Na és? Ki tökéletes?
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!