Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt veletek már olyan hogy az ismerkedési szakaszban nem vetted komolyan hogy lehet belőle vmi, aztán nem lett, de rájöttél hogy elcseszted?
és hogy ebből még lehet vmi jót kihozni?
csak mer úgyérzem hogy kaptam elég jelet hogy bejövök a csajnak ,de már azóta nem úgy néz rám ,mióta párszor ,lepattintóan kezeltem ,mint aki nem tekint rá többként mint haver akivel néha találkozom suliba
persze nem történt semmi komoly ,de mégis ahogy nézett rám sokszor , meg mikor találkoztunk büfébe suliba ,bennem maradt. meg az is hogy miért nem mutattam több érdeklődést..:\
meséljetek ,hadd tanuljak:D
18f
az a gondom hogy nagyon tetszik a csaj kívülről úgy ahogy van az egész. belülről már annyira viszont nem, most lehet hülye vagyok hogy előre gondolkodom ,tervezgetek ,de az a kép van előttem ha összejönnék vele ,hamar vége lenne:\
pedig én tökre összejönnék vele.de így hogy magam sem tudom mit akarok ,nehéz bármit is lépni..
ugyanis nagyon megválogatom a barátaimat, illetve azzal is vagyok aki csak maximum haver, de ha velük vagyok, mindig is többre vágyom..egy barátra.
egy barátnő pedig még egy barátnál is többnek kéne hogy legyen,de amennyire ismerem most éli "kiélős" korszakát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!