Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok, a szemetekben többet érhet egy olyan
srác, aki bölcsészdoktori képzésre fog járni?
Figyelt kérdés
Mennyit számít ez nektek, vagy számít-e ez? Vagy teljesen mindegy? Esetleg ha megtudjátok róla ezt, akkor nő valamennyit a szemetekben? A múltkor beszélgettem egy lány ismerősömmel, akivel elég jóban vagyunk, és amikor ezt megemlítettem neki, akkor felcsillant a szeme, elmosolyodott, és azt mondta, hogy "ó, az jó". Ilyen esetbe gondoltok pl. arra, hogy ez milyen egzisztenciával járhat?
Heh? Ez az, kezd el védeni magad.... Mind egy, amúgy a lényeg, hogy nem ezért fogsz bejönni nekünk.
Amúgy, ha már szóba hoztad: Ennyi erővel menjen mindenki olyan szakra, aminek jelenleg nincs jövője, majd csak telítődik a többi is.... )
2013. júl. 1. 21:34
12/36 anonim válasza:
Nem vagy nagy szám külsőre? Akkor kevesebbet fogsz érni a lányok szemébe akármit tanulsz
2013. júl. 1. 21:40
13/36 A kérdező kommentje:
#11: Nem azt kérdeztem, hogy CSAK EMIATT bejönnék-e bárkinek is, hanem az lenne a lényeg, hogy ez lehet-e "pluszpont". Amúgy a "kezdd el" két "d", a "mindegyet" pedig egybe kell írni.
2013. júl. 1. 21:42
14/36 anonim válasza:
Nem mindegy neked hogy bölcsészként vagy mérnökként kérnek tőled hamburgert kis krumplival a mekiben? Egyszóval én személy szerint kissé undorítónak tartom az "udvarlási" módszered,másrészt még csak fogsz járni,de az nem biztos hogy el is végzed!! Óriási a különbség nem gondolod?
2013. júl. 1. 21:50
15/36 anonim válasza:
a doktori nagyon jól hangzik a bölcsész már nekem kevésbé :/
nem gondolok az egzisztenciára, mivel a saját szakmámból is meg tudok majd élni, nem szorulok másra.
19/L
2013. júl. 1. 21:52
16/36 A kérdező kommentje:
#14: Honnan szeded ezeket a hülyeségeket? Miért kötelező egy Mekiben kikötni? Szánalmas, hogy kb. idáig tudtok eljutni, hogy csak ez lehet a végeredmény. Egyébként nem "udvarlási" módszer ez, nem annak szánom, csupán kíváncsi voltam, jelent-e az embereknek valamit az, ha valaki el akarja érni a céljait, vannak tervei, nem áll meg egy ponton, várva a csodát. Egyébként meg hiszek abban, hogy el is fogom végezni, és ez nem beképzeltség.
2013. júl. 1. 21:57
17/36 anonim válasza:
teljesen személyiségfüggő. mindegy mi vagy, ha amúgy határozott vagy és van stílusod, nem pedig egy nyápic:)
2013. júl. 1. 22:02
18/36 anonim válasza:
Prof. Dr. Habil CSc./DSc. PhD Emeritus drdr. ifj. GRAMMAR. N.
MTA Doktori Tanács tagja, rektorhelyettes, tanszékvezető, tiszteletbeli vendégelőadó a 15 legnevesebb külföldi egyetemen, munkái impaktfaktora 100 feletti, politikus, a világ összes nyelvén folyékonyan beszélő diplomata, nagykövet, zongora és hegedűművész, kiváló úszó, teniszező és válogatott labdarúgó
2013. júl. 1. 22:02
19/36 anonim válasza:
Tökéletesen lényegtelen, mit tanulsz, ha van vele célod és nem csak azért jársz iskolába, hogy legyen hol melegedni. Nincs szánalmasabb annál, mikor v.ki időhúzásból jár egyetemre, és még mindig nem tudta eldönteni, mit akar kezdeni magával.
Amúgy bölcsészdiplomával aligha fogsz itthon egzisztenciát kiépíteni - tekintve a munkaerőpiaci helyzetét, ami hát nem éppen virágzik.
2013. júl. 1. 22:05
20/36 A kérdező kommentje:
#15: Oké, a te dolgod, bár látom, hogy még mindig sok a "korlátolt" ember, aki lenézi a bölcsészeket, és azt hiszi, hogy csak műszaki területen lehet elérni valamit, és csak az számít embernek, aki ott ténykedik. Egyébként nem vagyok pénzcentrikus (vagy egzisztenciacentrikus), de azt hiszem, a legtöbben olyan embert választanak, aki igenis rendelkezik valamiféle biztos egzisztenciával. Vagy tévednék? Nyilván nem a pénz a lényeg, de baj, ha valakinek van egy esetleg jól fizető, biztos állása? Szerintem azért számít az is, hogy a másik fél hogy áll ilyen téren. Bár lehet, hogy van, aki szeretne olyannal családot alapítani, aki állástalan, csóró, és céltalanul él a világban, ki tudja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!