Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki megértette már a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki megértette már a női logikát? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Bonyolult kutatások szerint sokkal egyszerűbb, mint sokan hiszik. Csak túl akarják dimenzionálni...

Állítólag elég nekik:

-ha érzelmi viharok vannak (légy elérhetetlen, mosolyogj más nőkre, szólj be nekik és szívasd őket stb stb stb)

- ha jól megvannak dugva

- ha üres ígéretekkel tömik a fejüket

Érzelmesebbek, mint a pasik? Inkább csak naivak?

2013. jún. 26. 12:07
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:

Akinek az tetszik, h bunkók vele és megalázzák feszt, azzal komoly baj van; mindegy, h férfi vagy nő.

Ez a más nőkre mosolygás dolog meg piszkosul túl van spilázva; egy mosoly, nézelődés nem feltétlen von maga után dolgokat, meg különben sem járkál mindenki fapofával az utcán.

2013. jún. 26. 18:26
 52/58 anonim ***** válasza:
41%

"Nem, mert nem bírod a normális, értelmes nőket. Ezért vonzod be az idióta pitsákat. Ilyen egyszerű."

Na ez viszont tényleg egy öntelt p1csára valló, pökhendi beszólás. Kicsit azért lejjebb az arccal! Ha odafigyelsz, láthatod, hogy a kérdező is hajlandó normális hangnemet megütni, ha tisztességesen szólnak hozzá. Maradjunk kulturált keretek között, főleg ha tényleg egy büszke, felnőtt nőnek tartod magad, viselkedj is úgy!

2013. jún. 27. 07:40
 53/58 anonim ***** válasza:
Velem nem ütött meg normális hangnemet, én csak EZ a nő vagyok.
2013. jún. 27. 12:01
 54/58 anonim ***** válasza:

Valóban nem ütött meg veled szemben normális hangot, de ahogy látod, az utolsó oldalakon kb csak veled nem, gondolom, ennek is lehet oka. Mindenesetre méltó partner voltál :D. Hogy az óvónők primitívségével fejezzem ki magam:

- ő kezdte

- te meg folytattad

;)

2013. jún. 27. 12:38
 55/58 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy, hogy Penelopéval tudni kell bánni! Egyszer-kétszer engem is felhúzott már, máskor meg tök jól elbeszélgettünk! Pár apró technikai trükkel hamar megnyerhető. :)
2013. jún. 27. 12:46
 56/58 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nekem semmi bajom, csak sugárzott egyfajta flegma önteltség a mondataiból, ami részemről mindegy, hogy más okozta vagy sem, akkor is zavar. Úgy értem, nyilván nem megfelelő hangnemben szólt hozzá a kérdező, de ez a pökhendi válasz akkor sem éppen azt a felnőtt, komoly nőt tükrözte, akinek szeretne bemutatkozni.
2013. jún. 27. 13:05
 57/58 anonim válasza:

Jelentem 2015-t írunk, tehát 2 év telt el a kérdés óta de a mai napig is aktuális!

Tudósok is folyamatosan kudarcot vallanak a témában továbbra is stagnál a helyzet!

2015. aug. 7. 00:40
 58/58 anonim válasza:
Igen,2015.Szeptember 22.e van.Én is úgy látom,hogy annyira nem érzelmesek,mint amilyennek láttatni szeretnék magukat.
2015. szept. 22. 21:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!