Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megértette már a női logikát? Részletek lent.
Bonyolult kutatások szerint sokkal egyszerűbb, mint sokan hiszik. Csak túl akarják dimenzionálni...
Állítólag elég nekik:
-ha érzelmi viharok vannak (légy elérhetetlen, mosolyogj más nőkre, szólj be nekik és szívasd őket stb stb stb)
- ha jól megvannak dugva
- ha üres ígéretekkel tömik a fejüket
Érzelmesebbek, mint a pasik? Inkább csak naivak?
Te honnan a fenéből szedted ezt? Meg miről is beszélsz itt tulajdonképpen?
Az ilyeneknek felesleges leírni mit is akarnak a nők... Ilyen meglátásokkal úgy sem lesz nekik, tehát nem is lesz szükség a tippekre.
A hónapokkal ezelőtti fejtegetést azért nem fogom előkotorni, de a napokban ezeket olvasgattam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Mindenki fejtegeti a férfi és a nő viszonyának titkát, mindenki egy elveszett szent grált és a megvilágosodást kutatja, pedig ha jó mélyre ásunk, egyszerű az egész, mint a faék.
"ha érzelmi viharok vannak (légy elérhetetlen, mosolyogj más nőkre, szólj be nekik és szívasd őket stb stb stb)"
Általánosan ez nem igaz, de vannak olyan nők, akikre igen. Ez egy komplexusos magatartás, ami nem lesz női tulajdonság azért, mert sok nőre igaz, egyszerűen sok nő van ebben a hibában, merthogy ez egy hiba és nem tulajdonság. Az elérhetetlen pasikat hajszoló nők általában elképzelnek egy tökéletes beteljesülést, ez a cél azonban a beteljesüléskor szertefoszlik. A jóbarátok sorozatban is addig volt igazán izgalmas a ross-rachel kapcsolat, míg be nem teljesült. Azok a nők, akik a való életben is ezt hajszolják, általában nem nőttek ki ebből a lányregényes dologból, ezért nem tudnak megélni egy egészséges párkapcsolatot, mert a küzdés, a vágyakozás tartja fenn az érzelmeket. Nem elhanyagolható tény az sem, hogy a nőknek szükségük van arra, hogy fel tudjanak nézni a mellettük lévő férfira, márpedig ebben az esetben ők alárendeltek, és szintén elég gyerekes dolog önmagunkhoz képest relativizálni a pasi értékét. Ez egy gyakori női hiba, nem pedig általános női vonás, ennek megfelelően amolyan rendellenes viselkedésnek kell tekinteni, és kerülni, nem megfelelni neki.
"ha jól megvannak dugva " - szerintem ez nem szorul magyarázatra, jó szex nélkül nincs jó párkapcsolat.
"ha üres ígéretekkel tömik a fejüket"
Ez egy még sokkal gyakoribb női hülyeség (kb itt az a kivétel aki nem így viselkedik), és ehhez is van köze a kislányos álmodozásnak. Alapvetően a nők félnek szembenézni az igazsággal, helyette inkább saját magukat is átverik. Az igazság fájdalmat okoz, ezt a fájdalmat pedig a végsőkig kerülik. Jellemzően tükrözi ezt, hogy ha valaki tükröt tart eléjük, megsértődnek és haragra gerjednek az illetővel szemben, mivel neki tulajdonítják a fájó érzést, pedig valójában nem ő okozta. Időnként persze kibújik a szög a zsákból, de ekkor jön képbe az emocionális, mindennemű funkcionalitást mellőző problémakezelés: nem megoldani akarják a problémát, hanem a nyomást, a fájdalmat enyhíteni. Ekkor kisírják magukat valaki vállán, megkönnyebbülnek, megnyugtatják magukat valamilyen hülyeséggel, és ott folytatják, ahol abbahagyták.
A hülye pasi ebből azt szűri le, hogy az idióta nőknek meg kell ígérni, amit kérnek, oszt csá. A helyzet az, hogy szép lassan azért tudatosul a nőben, hogy valami nem oké, maga sem veszi majd észre magán, de elkezd elbizonytalanodni. Apránként egyre nyitottabb lesz a külvilágra, majd egyszer csak egy másik pasi kezd el neki ígérgetni. Ekkor a hülye pasi azt gondolja, hogy a nők mind ilyen önző, számító, gonosz ringyók, akikben nem lehet megbízni. Valójában az említett nők még kislányok, akik nem rendelkeznek a kellő önismerettel, és ezek lesznek azok a hibák, amikből tanul(hat)nak, feltéve, hogy megvan bennük a kellő intelligencia. Egy okos, fejlődni vágyó nő megtanulja majd a leckét, és egy idő után rájön, hogy az embert nézze, ne az ígéreteket. Egy idő után megérti majd, hogy a fájó igazság valójában sokkal kevésbé fáj, mint a kellemesnek tűnő önáltatás. Tulajdonképpen ez sem női logika, hanem egy gyermeki logika, egy jellemfejlődési szakasz.
Én csak azt az egyet nem tudom ebben az egészben elfogadni, hogyan a fentiek majd kiszúrják a szemét mindenkinek, és mégis mindenki meg van győződve, hogy a nők korábban érnek, mint a férfiak. Egyszerűen teljesen más a nők érési folyamata, de valójában nem gyorsabb. Na most én ezzel nem akarom azt mondani, hogy a nők később érnek, vagy éretlenek, dehogy. Csak azt mondom, hogy nem értem, miért lenne érettebb valaki pusztán azért, mert hamarabb érdeklik olyan felnőttes dolgok, mint család és házasság, ha közben meg az ilyen dolgokban olyan, mint egy kiskamasz. Egyszerűen bizonyos dolgokban a nők, bizonyos dolgokban a férfiak haladnak gyorsabban. Bizonyos korban a lányok ugranak egy nagyot, máskor meg a fiúk. Így visszagondolva 18-20 évesen egy kis idióta kölök voltam a korombeli csajok mellett, 25 éves koromban meg a fejem vertem a falba, hogy lehetnek ennyire idióták ennyi idősen. Persze lehet, csak én élek valami burokban, nem tudom.
Ez nem a nőkre, hanem a kiforratlan személyiségekre jellemző.
Viszont amiket leírtál, kicsit más formában a legtöbb nőnek fontosak:
- érzelmi viharok helyett szenvedély
- dugás helyett minőségi szex
- üres ígéretek helyett csábítás, udvarlás
"- érzelmi viharok helyett szenvedély
- dugás helyett minőségi szex
- üres ígéretek helyett csábítás, udvarlás"
Na itt a kettő általában tök ugyanaz csak a csajok az elsőt a "rondáknak" tulajdonítják míg ha egy "kemény alfa" teszi ugyanazt akkor rögtön minőségi meg csábítás, pedig ugyanazt a hazug maszalagot adják elő.
Olyan sok itt az önérzetes nő, hogy nem tudom mit higgyek. Persze bőszen mindenki érvel itt a nagy okoskodásával, hogy a nőknek nem kell cirkusz meg érzelmi viharok, a valóság mutatja, hogy igen. Persze a neten ki és miért is vállalná fel azt, hogy a semmirekellő, macsó gyökerekre bukik? Higgyétek el, öregapám 87 évesen halt meg, tudta miről beszél, amikor azt mondta: fiam, a nőknek semmi sem elég jó, lehetsz te bármilyen jó, egy idő után unalmassá válsz nekik és keresnek majd mást. Tapasztalt volt a papám, ismerte a nőket kívülről, belülről, nagy hódító volt. Én nem vagyok ilyen. Én azt látom, hogy nagyon nagyon mogorva sok nő és a semmire önérzetes.
Egyszerűen idegesítenek a nők. Mármint nagyon sok nő idegesít. Mérhetetlen osotoba a 80%-uk. A maradék 20, aki normális, már évek óta elkelt. Na most, összejöhetnék én idiótával, talán menne is, de minek? Nem fogok könyörögni egy pináért. Mi az nekem? Akkor inkább elmegyek egy egyetemista lányhoz szeretkezni. Annak fizetek és tiszta sor. Mindenki járja itt a násztáncot, hogy így udvarlás meg úgy udvarlás, aztán ott lépnek a nyakadra, ahol nem is számítanál rá...én belefáradtam ebbe a nő hajkurászásba. Sosem voltak méltóak az értékeimre, nem igazán becsülték meg a barátnőim sem azt, hogy egy becsületes, régi vágású férfi vagyok. Még a tanult barátnőm is, az egyik, akivel hosszú ideig voltam kapcsoaltban, miután szakítottunk egy izompacsirtával jött össze. Eleve beteg módon néz ki a csávó. Miről beszélünk? De most ez csak egy példa.
A dráma kell nekik, meg az az istenverte "legyen kiszámíthatatlan". Menjenek az anyjukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!