Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megértette már a női logikát? Részletek lent.
Bonyolult kutatások szerint sokkal egyszerűbb, mint sokan hiszik. Csak túl akarják dimenzionálni...
Állítólag elég nekik:
-ha érzelmi viharok vannak (légy elérhetetlen, mosolyogj más nőkre, szólj be nekik és szívasd őket stb stb stb)
- ha jól megvannak dugva
- ha üres ígéretekkel tömik a fejüket
Érzelmesebbek, mint a pasik? Inkább csak naivak?
"Ha annyira lenne itt is normális nő, aki egyedül van, már rég rám írt volna, hogy megismerjen. Ennyi...."
Nem-nem! Mint fentebb írtam, a legelső lecke a nőkhöz: légy P-O-Z-I-T-Í-V. Te most frusztrált, dühös, pesszimista és a nőkkel szemben arrogáns vagy. Pillanatnyilag a leghülyébb nő akarna csak megismerni, mert a lehető legrosszabb oldalad mutatod feléjük. Feltetted ezt a kérdést, hogy elverd a port a csajokon, szerinted ki vágyik erre? :D
Fordítsuk meg: feljön egy csaj, hogy lehordjon minden pasit büdös bunkónak, mert csak meg akarják dugni. Látszik rajta, hogy csak azért jött fel, hogy levezesse a feszültséget, nem azért, hogy válaszokat kapjon. Ha kedvesen írnak neki, akkor azokat is elküldi a francba, mondván ők is csak pasik. Te megkeresnéd, hogy megismerd? Te vágynál egy őrjöngő, dühös, hisztiző csajra? Gondolom, azok után, hogy azon borultál ki, hogy mindegyik lelki szemetesládának néz, nem a válasz. Na ugye.
Minden ember olyan, amilyen. A saját viselkedésében szinte mindenki talál logikát, a máséban már kevesebben.
Nagyon sokan, nemtől függetlenül érzelmi alapon, vagy ösztönből döntenek, főleg párkapcsolatok terén, kevesen választják a logikus utat. Vannak persze kivételek, akik céltudatosan választanak pár bizonyos szempontok alapján.
Igazából elég nehéz magunkhoz illő párt találni, akivel ráadásul kölcsönös a vonzalom. Ehhez néha sok tévedésen, hibás döntésen, rossz megítélésen kell keresztül vergődnie magát az embernek.
Lehetne itt a férfiakról is regényt írni, hogy milyen "gonoszak, szemetek, felszínesek" tudnak lenni, ugyanúgy, mint a nőkről. De teljesen felesleges, ezzel senki nem ér el semmit.
Értelmes vagy, kösz a kommentet. Nagyon sokszor voltam már türelmes, és pont attól halt meg a dolog.
Ha meg direkt vagyok, akkor meg egy nyomulós csicska vagyok. Egyszerűen lehetetlen eltalálnom azt a középvonalat, hogy ne legyen tökölős de ne is nyomulús. Én nem színészkedem, nem vetek be hülye praktikákat, egyenes ember vagyok és nagy szívű. Nem igénylem a trükköket ahhoz, hogy izgalmas legyen. Alapvetően egy rendkívül izgalmas ember vagyok, és már ebbe fáradtam bele, hogy nem lehet egy méltó nőt találni a világban, akivel szeretnénk egymást csak azért, akik vagyunk valójában és nem azért, amit bele szeretnénk látni a másikba.
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. Keresgélj még, és akkor találsz megfelelő lányt.
BTW: nem vagyok kifinomult nő, sosem játszottam meg az úrilányt. Az önérzetességem meg nem itt nyilvánult meg. Egyszerűen nehezen viselem az ostoba, szűklátókörű embereket. Viszont egy normális, felnőtt nő vagyok, aki alátámasztja, hogy akkor sem írna rád a kérdésben megfogalmazottak után, ha te lennél az utolsó férfi a földön. Miért? Mert én nem rinyálok, akkor egy pasi se tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!