Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megértette már a női logikát? Részletek lent.
Bonyolult kutatások szerint sokkal egyszerűbb, mint sokan hiszik. Csak túl akarják dimenzionálni...
Állítólag elég nekik:
-ha érzelmi viharok vannak (légy elérhetetlen, mosolyogj más nőkre, szólj be nekik és szívasd őket stb stb stb)
- ha jól megvannak dugva
- ha üres ígéretekkel tömik a fejüket
Érzelmesebbek, mint a pasik? Inkább csak naivak?
Néha még a nők sem értik saját magukat, minek okoskodni?? És igen, az sem véletlen, hogy nem bírják egymás búráját. A srácok közt egy haverság néha erősebb, mint a lányok közt egy komolyabb barátság, pedig a fiúk még szemétkednek is egymással rendesen. És nem érzelmesebbek mint a pasik, csak jobban kimutatják az érzelmeiket.
A párválasztási szokásaikról meg annyit, hogy számukra két csoport létezik: az alfahímek, és az esélytelenek. És ha a csúcspéldányokat nem tudják megszerezni, inkább választanak egy kevésbé kedves, kevésbé intelligens, ámde erős és szép hímet az első csoport végéből, mint egy okos, kedves, értelmes, érzelmeset ámde csúnyácskábbat a másik táborból. (Ezt ők sem tudják, de ez bizonyított tény)
Ezek a dolgok nagyon túl vannak komplikálva.
Esküszöm, az itteni férfiak nagy része gőzöm sincs, hogy hol él, hogy csak ilyen lányokkal találkoznak, vagy hozza össze őket a sors.
Vagy én vagyok szr ember, vagy jól látom, hogy az én társaságomban a lányok abszolút nem ilyenek?
Kettőnk közül az okoskodó te vagy, nekem nem kell megjátszanom, hogy értelmes vagyok.
A gondolkodás és az érzelmek között kétségtelen, hogy van kapcsolat, de nem minden érzésünket a logika mentén alakítjuk. Sőt, tapasztalatom szerint a többségét nem, különben az érdekházasságokban is hatalmas szerelem lenne. (Lévén, hogy egy logikusan meghozott döntés eredménye a házasság, ha az érzéseket teljes egészében a gondolatok alakítják, akkor kialakulna a szerelem; de mint látjuk, a gyakorlat mást mutat.) Tessék, íme egy példa a női logikára - bár gyakran mondják, hogy én inkább úgy gondolkodom, mint egy férfi, nem is alaptalanul.
Ettől függetlenül sok nő kétségtelenül naiv, hajlamos a rosszfiúkba belezúgni, de ezt általában kinövik. Csak ennek nincs köze a logikához, ahogy arra fentebb már utaltam.
A jó szex pedig természetesen az egyik alapja egy jó kapcsolatnak.
"A párválasztási szokásaikról meg annyit, hogy számukra két csoport létezik: az alfahímek, és az esélytelenek. És ha a csúcspéldányokat nem tudják megszerezni, inkább választanak egy kevésbé kedves, kevésbé intelligens, ámde erős és szép hímet az első csoport végéből, mint egy okos, kedves, értelmes, érzelmeset ámde csúnyácskábbat a másik táborból. (Ezt ők sem tudják, de ez bizonyított tény)"
Ki és hogyan bizonyította? Ha bizonyított, akkor kérem szépen róla az írásos anyagot.
Szerintem ugyanis marhaság így általánosítani, és a saját kapcsolatommal is cáfolom. (Mielőtt valaki azt írná, a kivételek erősítik a szabályt - elég sok az ilyen "kivétel", szóval...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!