Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki megértette már a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki megértette már a női logikát? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Bonyolult kutatások szerint sokkal egyszerűbb, mint sokan hiszik. Csak túl akarják dimenzionálni...

Állítólag elég nekik:

-ha érzelmi viharok vannak (légy elérhetetlen, mosolyogj más nőkre, szólj be nekik és szívasd őket stb stb stb)

- ha jól megvannak dugva

- ha üres ígéretekkel tömik a fejüket

Érzelmesebbek, mint a pasik? Inkább csak naivak?

2013. jún. 26. 12:07
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
71%

Néha még a nők sem értik saját magukat, minek okoskodni?? És igen, az sem véletlen, hogy nem bírják egymás búráját. A srácok közt egy haverság néha erősebb, mint a lányok közt egy komolyabb barátság, pedig a fiúk még szemétkednek is egymással rendesen. És nem érzelmesebbek mint a pasik, csak jobban kimutatják az érzelmeiket.

A párválasztási szokásaikról meg annyit, hogy számukra két csoport létezik: az alfahímek, és az esélytelenek. És ha a csúcspéldányokat nem tudják megszerezni, inkább választanak egy kevésbé kedves, kevésbé intelligens, ámde erős és szép hímet az első csoport végéből, mint egy okos, kedves, értelmes, érzelmeset ámde csúnyácskábbat a másik táborból. (Ezt ők sem tudják, de ez bizonyított tény)

2013. jún. 26. 12:34
 12/58 anonim ***** válasza:

Ezek a dolgok nagyon túl vannak komplikálva.

Esküszöm, az itteni férfiak nagy része gőzöm sincs, hogy hol él, hogy csak ilyen lányokkal találkoznak, vagy hozza össze őket a sors.

Vagy én vagyok szr ember, vagy jól látom, hogy az én társaságomban a lányok abszolút nem ilyenek?

2013. jún. 26. 12:35
 13/58 anonim ***** válasza:
és ki a f**zt érdekel?
2013. jún. 26. 12:37
 14/58 anonim ***** válasza:
11, wtf???? és ez minden lányra igaz szerinted? mert nekem közel sem az alfahímek tetszenek..sőt irritálnak is, de komolyan, 12 annyira igazad van, privátban épp ezzel győzködök valakit(azt hiszem a kérdezőt), mert ő is nagyrészt csak ilyen lányokkal találkozott...de én még komolyan nem találkoztam ilyennel..nálam(és sok mindenkinél, akit ismerek, beleértve fiúkat), annyi a sztori, hogy aki tetszik, az kell, nem sorolod be alfahím vagy bármilyen kategóriába..
2013. jún. 26. 12:40
 15/58 anonim ***** válasza:
13, mire írtad?
2013. jún. 26. 12:40
 16/58 anonim ***** válasza:

Kettőnk közül az okoskodó te vagy, nekem nem kell megjátszanom, hogy értelmes vagyok.

A gondolkodás és az érzelmek között kétségtelen, hogy van kapcsolat, de nem minden érzésünket a logika mentén alakítjuk. Sőt, tapasztalatom szerint a többségét nem, különben az érdekházasságokban is hatalmas szerelem lenne. (Lévén, hogy egy logikusan meghozott döntés eredménye a házasság, ha az érzéseket teljes egészében a gondolatok alakítják, akkor kialakulna a szerelem; de mint látjuk, a gyakorlat mást mutat.) Tessék, íme egy példa a női logikára - bár gyakran mondják, hogy én inkább úgy gondolkodom, mint egy férfi, nem is alaptalanul.

Ettől függetlenül sok nő kétségtelenül naiv, hajlamos a rosszfiúkba belezúgni, de ezt általában kinövik. Csak ennek nincs köze a logikához, ahogy arra fentebb már utaltam.

A jó szex pedig természetesen az egyik alapja egy jó kapcsolatnak.

2013. jún. 26. 12:43
 17/58 anonim ***** válasza:

"A párválasztási szokásaikról meg annyit, hogy számukra két csoport létezik: az alfahímek, és az esélytelenek. És ha a csúcspéldányokat nem tudják megszerezni, inkább választanak egy kevésbé kedves, kevésbé intelligens, ámde erős és szép hímet az első csoport végéből, mint egy okos, kedves, értelmes, érzelmeset ámde csúnyácskábbat a másik táborból. (Ezt ők sem tudják, de ez bizonyított tény)"

Ki és hogyan bizonyította? Ha bizonyított, akkor kérem szépen róla az írásos anyagot.

Szerintem ugyanis marhaság így általánosítani, és a saját kapcsolatommal is cáfolom. (Mielőtt valaki azt írná, a kivételek erősítik a szabályt - elég sok az ilyen "kivétel", szóval...)

2013. jún. 26. 12:48
 18/58 anonim ***** válasza:
55%
Hát sajnos van ebben az alfás dologban némi (90%) igazság.
2013. jún. 26. 12:53
 19/58 anonim ***** válasza:
Olvastam, na. Ez a kategorizálás egyrészt tudat alatti, másrészt pedig közel sem olyan egyszerű, hogy macsó kigyúrt állatok, és vézna/kövér kockák... Hiába van egy csupa előnyös tulajdonsággal rendelkező férfi, ha nem kell nekik, és van, aki bármit megtehet velük, akár csalhatja, verheti, semmibe veheti őket, mégis a lábai elé omlanak. Hónapokkal ezelőtt is olvastam valami hasonlót, és tegnap is, belinkelném, de egyszerűen nem találom az előzményeim között.
2013. jún. 26. 13:06
 20/58 anonim ***** válasza:
Ha megtalálod, rakd be! Szerintem sok embert érdekelne.
2013. jún. 26. 13:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!