Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez most jelent? Részletek lent! 25F
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy nővel de van neki nagyon rég óta élettársa. Találkoztunk 1x eddig volt csók, ölelés. Elmondta nekem, hogy szeretné, ha párja lennék, szeret engem, vágyik rám. Én is elmondtam neki ugyan ezt. Viszont amikor találkoztunk és beszélgettünk akkor azt mondta, hogy neki idő kell. Találkozás óta írtunk egymásnak és mondta nem olyan egyszerű mert nem egyedülálló és idő kell.
Mihez kell idő? Nem értem!
2013. máj. 16. 10:08
1/10 anonim válasza:
Ahhoz kell idő, hogy átgondolja alaposan, hogy elhagyja-e a régi párját, és ha melletted is dönt, akkor még közölnie is kell a másikkal, külön kell költözni, stb.
2/10 anonim válasza:
Arra kért időt, hogy téged jobban megismerjen. Nem tudom mióta van együtt a régi palijával de gondolom most döntésképtelen. Hagyd hadd gondolkodjon.
4/10 A kérdező kommentje:
12 éve van együtt!
2013. máj. 16. 10:14
5/10 anonim válasza:
Igen, akkor döntésképtelen. Amúgy 12 év sok idő szóval ne lepődj meg ha nem téged választ.
6/10 anonim válasza:
4 Mennyi idős ez az ember. Nem azt kérdeztem mennyi ideje vannak együtt, hanem a korát.
7/10 A kérdező kommentje:
Ettől félek én is nem engem választ. De azt mondja vágyik minden porcikámra.... meg nem szereti a csávót már annyira, hogy feleségül menjen hozzá mert amúgy 1,5 hónapja felhozta az esküvöt de a csaj ellenezte...
2013. máj. 16. 10:17
8/10 A kérdező kommentje:
Nem mindegy mennyi idős? Csaj 31 a csávója meg 32 vagy 33
2013. máj. 16. 10:18
9/10 anonim válasza:
Most olvasom a nyitókérdésedet megint:
" Találkoztunk 1x eddig volt csók, ölelés"
Egy felelőségteles ember ennyi idő után még csak meg sem fornulna a fejébe.. Szóval valami nem oké-sem veled kérdező..sem a másik emberrel.
10/10 anonim válasza:
ha egyszer tetszik neki, akkor miért ne csókolhatná meg? hagyjátok már ezt az álszentkedést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!