Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki megértette már a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki megértette már a női logikát? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Bonyolult kutatások szerint sokkal egyszerűbb, mint sokan hiszik. Csak túl akarják dimenzionálni...

Állítólag elég nekik:

-ha érzelmi viharok vannak (légy elérhetetlen, mosolyogj más nőkre, szólj be nekik és szívasd őket stb stb stb)

- ha jól megvannak dugva

- ha üres ígéretekkel tömik a fejüket

Érzelmesebbek, mint a pasik? Inkább csak naivak?

2013. jún. 26. 12:07
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
30%
Akkor legyél meleg vagy járj ku*vázni. Értelmileg is csak eddig jutottál, és nem addig, hogy elgondolkodj, hogy miért ilyen lányokkal hoz össze a "sors".
2013. jún. 26. 15:05
 32/58 anonim ***** válasza:
ha eleged van a nőkből, és már eldöntötted, hogy k.urvázni jársz életed végéig, mert nem találsz egy normálisat se, de még csak nem is hallgatsz az értelmesebb válaszokra, akkor minek sírsz itt?? menjél már ri.bancozni, ne itt osszad az észt!
2013. jún. 26. 15:06
 33/58 anonim ***** válasza:

Értem. Akkor miért is tetted fel ezt a kérdést? Akkor vezess inkább egy blogot öregapád csajozós intelmeiről, itt kérdezni szokás. Mielőtt azt hinnéd, egy önérzetes liba osztja sértődötten az igét: pasi vagyok.

Hozzáteszem, abban egyetértek, hogy egy bizonyos kor felett már valóban alig lehet értelmes nőt találni párnak, mert akire rámarnál, arra már vigyáz egy élelmes pasi valahol.

2013. jún. 26. 15:06
 34/58 A kérdező kommentje:
Hidd el penelope, hogy marhára nem ismersz és kár lenne ítélkezned felettem pont azért, amiért te is egy önérzetes nő vagy. több kommentedből leszűrtem már ezt, nem vagy te kifinomult nő. nem észt osztok, hanem azt nem értem ha én normálisan állok a nőkhöz, barátságosan akkor mi a szarért kell engem állandóan lelki szemetesnek használni? amikor direkt kikötöm az elején. ha meg ezt megmondom, akkor meg le leszek szarva. a f....om ki van, hogy nem lehet egy értelmes nőt találni, aki kölcsönösen érdeklődne és nem azt látná meg bennem, mint egy meleg barátban akinek mindent el lehet sírni. ki nem állhatom ha egy nőben nincs érzelmi erő, nincs benne következetesség csak rinyál rinyál és rinyál nekem.
2013. jún. 26. 15:10
 35/58 anonim ***** válasza:
te most nem rinyálsz? áá fasz.om kivan, utálom őket..áá HÚZZÁL MÁR EL, miért kell itt fa.szkodni velünk, amikor mi normálisak vagyunk, és először még kedvesen próbáltuk elmagyarázni, amikor láthatólag ara a pár nőre haragszol akik csúnyán bántak veled, csak még mindig nem fogd fel, hogy NEM MINDENKI ILYEN képzeld az egyik barátnőm, nemrég mondta, hogy a pasija megcsalta, és előtte is még gondolkodott hogy kivel jöjjön össze, DE azért még vele maradna, a nem bánná, hogy más csajt is szeret...és meg sem bánta, hogy megcsalta, vannak köcsög pasik, és köcsög nők is, és rendesek is mindkét nemből! de ne hidd el, felőlem, de akkor mindet hagyj már békén és menj a k.urvádhoz
2013. jún. 26. 15:15
 36/58 anonim ***** válasza:
100%

De most éppen te is rinyálsz, testvér! Ha ilyen nővel találkozol, mosolyogj egyet és menj arrébb! Ha be akarsz szólni, szólj be, ha úgy gondolod igazad van, akkor ne érdekeljen, hogy bunkónak néz!

Értem én, hogy frusztrált vagy, de szerinted mi fog megváltozni, ha most itt pattogsz és azoknak a nőknek szólsz be, akik nem bántottak téged? Vegyél egy nagy levegőt, és gondold végig ezt a dolgot. Nem minden nő ilyen egocentrikus vinnyogógép, az ilyenekkel meg nem kell erőlködni, hanem szarni rájuk magasról.

Gondolj bele: ha összejönne veled egy ilyen önző, rinyáló puna, akkor járnál rosszabbul, mert aztán meg vakarhatnád le magadról. Azokra a nőkre szánd rá az időd, akik ki is érdemlik ezt. Ha eddig nem találtál ilyet, akkor meg örülj a k**va sok szabadidődnek.

2013. jún. 26. 15:19
 37/58 A kérdező kommentje:

Utolsó oké, végig gondolom, mindig nyitott vagyok a gondolkodásra. Csak unom már ezt, de tényleg. Nem a normális kommentelőket akartam oltani.

Arról van szó, hogy nem ismerek olyan nőt, aki valamennyire be is jönne külsőre és még egyedülálló is.

Lenne nő, de mindig van egy vészf__sz mellette, ilyen V gyökérnyakú pólós kis buz.... ebből van elegem. A normálisan öltözködő magamfajta férfiakra szarnak rá. Mondom ezt úgy, h már voltak barátnőim, nem szűz kis kö.sög vagyok.

2013. jún. 26. 15:23
 38/58 anonim ***** válasza:

"Nem a normális kommentelőket akartam oltani."

-pedig sikerült

"A normálisan öltözködő magamfajta férfiakra szarnak rá."

-ezzel pedig nem csak a normális kommentelőket,hanem az egész női nemet oltod.

2013. jún. 26. 15:30
 39/58 A kérdező kommentje:

Mindig meg lehet magyarázni azért mindent, az is igaz.

Azt is, hogy miért olyan egy nő, amilyen. Hogy sok csalódás érte, meg hogy miért is sírja ki másnak az aktuális párkapcsolata gondjait, miközben az igazsággal fél szembenézni ahogy egyik kommentelőm is írta.

Nem kell nekem ilyen álszenteskedés. Ha annyira lenne itt is normális nő, aki egyedül van, már rég rám írt volna, hogy megismerjen. Ennyi....

2013. jún. 26. 15:35
 40/58 anonim ***** válasza:

"Lenne nő, de mindig van egy vészf__sz mellette, ilyen V gyökérnyakú pólós kis buz...."

Na látod épp ez az: én annyira nem is vágyom annyira egy olyan felszínes csajra, aki az ilyen pózerekre bukik, nem veszítek vele semmit - persze a szexet leszámítva. Ha meg a csaj nem egy idióta, felszínes gyökér, akkor meg valószínűleg a csávóban is több van, mint amit a díszhomár külseje mutat.

Alapvetően egy jó nő olyan, mint egy gyöngy az iszapban. Rohadt kevés van belőle és nagyon sok szart kell áttúrni, hogy megtaláld. Azokat a nőket, akiket főnyereménynek tartanál, is elkapta már valaki valahogy, az utánpótlás meg folyamatos. A baj az, hogy ha idegesít, hogy iszapos a kezed, akkor el lehet felejteni a gyöngyhalászatot.

Egyszerűen békét kell kötni a világgal és elfogadni a helyzetet, hogy felszínesek az emberek. Valójában ha eleget vagyok összezárva egy emberrel, mindig rájövök, hogy minden pózer nyomoroncban meg lehet találni a szépet és az egyéniséget, bármennyire igyekszik is elnyomni. Így próbálj a nőkhöz hozzáállni, ne úgy, hogy le akarod tépni a fejüket, mert frusztrált vagy.

A nőkkel szót érteni rettentő türelemjáték, te pedig most ennek nagyon híján vagy, úgyhogy dobd le az elvárásokat, menj egy kicsit szabira, és akkor kezdj ismerkedni újra, ha már tudsz kedves és türelmes is lenni a kiszemeltjeidhez ;).

2013. jún. 26. 15:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!