Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem sért ez a rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem sért ez a rengeteg általánosítás?

Figyelt kérdés

Nincs normális pasi,az összes mocskos disznó,a nők szemét ribik és még sorolhatnám.

Ez engem már sért.Tudják,hogy nem így van.Mindig van kivétel de folyton mindig ez van.

Egy kis történetet is megosztanák veletek.Tavaly a buszmegállóban volt egy zaklatott csaj,jött a tömött busz és én előre engedtem.Erre rám néz ideges szemekkel és csak annyit mond.Akkor is csak egy bunkó paraszt vagy te is mint a többi kan majom....

Csak engem sért/bánt ez?

2013. jún. 6. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sok ember sok és sokféle hibát elkövet,ami nem tetszhet nekünk,de meg kell tanulni helyesen kezelni a szituációkat hogy ne edd rajta magad.

Én is sok általánosításba beleestem már itt,de nem hat rám.

(kivéve ha nagyon rossz napom van,az a gyenge pontom,olyankor hiszti idő van)

2013. jún. 6. 21:36
 12/16 anonim ***** válasza:
nem csak téged. lapáttal b@sznám fejbe a sok szerencsétlent :'DDD
2013. jún. 6. 21:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyszerűen annyira mélyen vannak ezek a saját mocskukban, hogy nem veszik észre, hogy más is van rajtuk kívül. Elég szánalmasak. Őszintén. Meg is érdemlik.
2013. jún. 6. 21:42
 14/16 The Other ***** válasza:
Engem általában nem zavar. Tudod, akinek nem inge, ne vegye magára...
2013. jún. 6. 21:55
 15/16 A kérdező kommentje:

Jaj hagyjátok már ezt az akinek nem inge mondát.

Legbelül akkor is sért,és igazságtalan támadásnak érzem.Hogy miért azt nem tudom.

Lehet én vagyok rosszul összerakva.

2013. jún. 6. 21:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez a neminge mondóka hülyeség. Pont azért sért, mert tudod, hogy nem ilyen vagy. És ha már mindenképp ezzel dobálózunk, akkor azoknak a kérdezőknek kellene ezt kiírni, akik folyamatosan általánosítanak. Nyilván, ha ez ott van egy kérdésnél, vagy az, hogy tisztelet a kivételnek, akkor tudom, hogy én oda tartozom és nem írok rá választ, hiszen nem nekem szól.
2013. jún. 7. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!