Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire értettek ezekkel egyet?
Sziasztok! 23 éves fiú vagyok, kövezzetek meg, de szerintem a szerelemben nincsnenek se szabályok se elvek. Olyan baromság, hogy az ember nem járhat szabadon azzal, akivel csak akar, mert a hülye társadalmi baromságok miatt ma ott tartunk sajnos, hogy az emberek inkább hülyére veszik egymást, több a csalódott ember, főleg ezek miatt:
- ne járj helybelivel mert csámcsogni fognak
- ne járj osztálytárssal mert házinyúlra nem lövünk
- ne járj fiatalabbal mert ha csaj vagy akkor ciki
- ne járj harmad unokatesóval mert égő
(nem mintha bármi bajuk lenne egészségügyileg ebből)
- ne járj alacsonyabb pasival mert gáz
- ne járj cigánnyal mert kiközösítenek
- ne járj börtöntöltelékkel, mert nincs közös jövőtök
- ne járj vele, mert távkapcsolat
Szerintem ez mind-mind hülyeség, és egyre jobban azt veszem észre, hogy az emberek emiatt inkább boldogtalanok, és csak kihasználják egymást. Mielőtt elkezdenétek, van barátnőm 4 éve, és nálunk úgy is működik a kapcsolat, hogy én pl. egy ujjnyival kisebb vagyok nála, illetve csoporttársak is voltunk.
Hát pedig de, vannak szabályok és elvek.
Sokadunokatesóval az ember morálisan nem kompatibilis, már ami a járást illeti (általában gyerekkoruktól ismerik egymást a felek, családtagok - az mindegy, hogy milyen fokon).
És ugye kiskorúval sem kezdünk.
A többiről meg... egyik füleden be, a másikon ki :) Látod, te is élő példa vagy rá, hogy működhet ez alaptalan előítéletek nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!