Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem fér össze a két nem, divat lett az általánosítás?
Mi van mostanában az emberekkel?
Visszamentünk az oviba?
"A fiúk bunkók!"
"Nem!A lányok bunkók!"
"A lányok kihasználják a fiúkat!"
"Nem!A fiúk használják ki a lányokat!"
Miért általánost mindenki?
Pont ezt mondom!
Csúnya fiú: Az összes szép lány,bunkó,és felszínes!
Szép lány: A helyes pasik,akikkel ismerkedik,mind bunkó.
Hát akkor?
Most csúnya lesz, de ki a francot érdekel, hogy mit mondanak? Hadd szidják egymást, majd megbékélnek, engem nem izgat :))
A nemeknek egyébként semmi baja egymással.
"hogy mit tettek ők azért, hogy legyen valakijük."
szerintem semmit,de a siránkozáshoz nagyon értenek,főleg azok akik ilyen kérdéseket tesznek ki.
"csúnya fiú vagyok,sosem lesz barátnőm,mert az összes szép lány bunkó!"
és te mégis mi a szart csinálsz ? általánosítod az általánosítást? te miből gondolod, hogy én általánosítok? ezen gondolkodj el...
lehet, hogy te visszamentél az oviba
"A nemeknek egyébként semmi baja egymással."
akkor eltévedtél,olvasgasd a kéréseket!
Azonban elmondható mind2 nem idiótáiról,hogy nap,mint nap jönnek az értelmi fogyatékos kérdéseikkel.
Jah és rib@nc :D
Dehogy tévedtem el. Én már évek óta járok ide, és látom kik kérdeznek ilyesmiket és kik válaszolják ezt.
A kiegyensúlyozott embernek semmi baja a másikkal. Ők a kisebbség, de ugye a többi minek kérdezne? Semmi gondja ezzel kapcsolatban.
Ja, ezt én is észrevettem. :D Bár a tény az, hogy a fiúk szidnak itt egyre többet minket nőket...
Van egy állandó lakos itt, évek óta itt rinyál, és hazugnak nevez minden nőt, külsőre megyünk, pénzre megyünk... 59%-os... mondjuk engem nem érdekel, hogy ki mit mond, én élek boldogan nem ők, mert nem álltam be a sorba, hogy hülye legyek, akik semmit nem tesznek egy kapcsolatért, csak azt, hogy mert a nők a férfiak a hibásak és hülyék... :D Ahhha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!