Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért lett nálatok ilyen nagy divat az extra vagáns rövidhaj?
a divat csak úgy jön és kész
valahol valaki kitalálja, valami híresség levágatja, és mennek utána a barikák
Aha most elég nagy divat csak ugye ez tök kockázatos.Mert rohadt lassan nő meg az olyan haj és jövőre vagy utána már lehet a derékig érő lesz divat vagy mittudom én :D Szóval érted:D
Én most is tiszta depreszsiós vagyok mert a mell alá érő hajamból lekellett vágni mert nagyon törött és most nagyon rövid kb váll alá ér pár centivel.Legszivesebben sírnék de tényleg..
Mert mostanaban sok celeb is levagatta, es azt hiszik, hogy akkor most a rövid haj a menö. Nekem evek ota rövid van, imadom, mindenki szerint jol all, majd megnövesztem, ha ugy tartja kedvem.
Viszont aki csak a divat miatt vagatta le, annak megneznem az arcat, mikor egy ev mulva megint a dus, hullamos seggig erö haj lesz a divat. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!