Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek van valamilyen fetish-etek, extra vágyatok, amit még nem próbáltatok ki, de lehet, hogy egyszer kipróbáljátok?
Nem is tudom... Sokan fétisnek nevezik, de nem maga a tárgyért való rajongásért, mint inkább a szexisségért, de nagyon szeretek harisnyákat, tűsarkúkat, illetve testhezálló, minden formát követő ruhákat hordani. Rendkívül szexisnek érzem magam ezekben, sokszor még szex közben sem kerülnek le, csak a szükséges dolgok kerülnek kiszabadításra. :) Eddig a férfiakkal, akikkel dolgom volt, inkább szerették és fokozta vágyukat, mintsem perverziónak vagy fétisnek titulálták volna.
Ezen kívül persze, nagyon izgalmas tud lenni a szex egy lebukásveszélyes helyszínen. :)
Szabadban történő sex (persze én csak úgy csinálnám, hogy kicsi legyen a lebukásveszély.. -- nekem anélkül is izgalmas lenne a szabadban xD)
Ezen kívül ami talán fétish , hogy rajta valamiféle hosszú zokni legyen vagy ami a páromban nagyon fel tud izgatni ha mondjuk csak egy ilyen ujjatlan bőrkesztyű van rajta. Nem tudom miért , de engem az nagyon felizgat.
Illetve egy furcsaság van, hogy ilyen vérrajongó vagyok xDD És szívesen sexelnék mondjuk művérrel vagy valahogyan.. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!