Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire tetszenek az extra magas srácok?
Figyelt kérdés
2 méter fölöttiekre gondolok, mert én valamivel e fölött vagyok, és néha kicsit problémás olyan lányt találni, aki kitűnik a sorból, és még tetszem is neki :)2012. jún. 2. 10:08
1/33 anonim válasza:
nekem nem mert én eléggé kicsi vagyok
2/33 anonim válasza:
Én 202cm magas vagyok!:D Pacsi tesó! :DD
19/F
3/33 anonim válasza:
Nekem nagyoooon. Én 173 centi vagyok és semmi kifejezett oka nincsen, csak egyszerűen mindig úgy érzem magas pasi mellett, h hűűűű mekkora vagy... aztaaa, szóval szeretem na. :))
4/33 anonim válasza:
Mennyire? Hmmm nagyon.:) ritka az ilyen
egy magas lány.
5/33 anonim válasza:
ahhwwww. *o*
[remélem minden benne volt.:D ]
6/33 anonim válasza:
én 176 vagyok, szóval nekem a magas fiúk jönnek be.
7/33 anonim válasza:
Az előbb lemaradt hogy 183cm körül vagyok.
magassarkù nélkül.
8/33 A kérdező kommentje:
Hát... én 209 vagyok (szóval tényleg extra magas :)), lányok privibe csak bátran :D Nem értem hogy a szórakozóhelyeken hol bújkáltok, mert max 165-ösökkel vagyok körülvéve, ahova meg le se látok...
2012. jún. 2. 10:36
9/33 anonim válasza:
kosarazol,vagy vizilabdàzol? azok olyan magasak...
egyébként melyik megyében laksz?
10/33 A kérdező kommentje:
Kosarazok, Pest megye. Te?
2012. jún. 2. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!