Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire tetszenek az extra magas srácok?
18/L
166 cm
57 kg
Barna haj + barna szem + nagyon fehér bőr
Eddig milyen ? :)
Látnál engem metróajtón bemenni :D De én szeretem, mert nincs probléma a koncerteken, színházban, és imádom amikor anyázak mögöttem :D
Kettővel előző: Eddig jól alakul, de még húzom a cérnát... belső tulajdonságok (nem muszály) :D
Eddig jó ? ::O
Zsír :))
Amugy én irtam az utolso 2-3 választ. :)) a hogymèszbeazajtòn-t is. :)
Na de a lényeg a belső tulajdonságaim:
Nyitott
segítőkész
őszinte
megbizhato vagyok
ès szerény. ;)
Könnyen barátkozom. Àltalában èn vagyok az aki odamegy az emberekhez és beszélgetek. :) ez azért jò mert ilyenkor nagyon laza vagyok :) de nem szoktam nyomulni meg ráakaszkodni senkire.
Ezek után jöjjön a rossz ://
kifejezetten èrzékeny vagyok.. Mindenre :( volt hogy egyik naprol a masikra kiborultam es egy hónapig depressziòst játszottam. Ezt nem kivanom senkinek azt az egy honapot..ès akkor senki nem állt mellettem :( az egy hullámvölgy volt amiből kijöttem..( akkor halt meg a mamám)
szeretek vitatkozni :O de csak hüyéskedés céljából. :) az a baj hogy amásik akivel vitatkozom xD véresen komolyan veszi... Ezzel màr felhagytam mert egyre több az idegbajos ember akiknek már csak az én hülyeségeim hiànyoznának.
A másik hogy néha figyelmetlen vagyok. Szerencsére ilyenkor nem történik semmi komoly.. Csak elfelejtek dolgokat ://
ezután esküszöm leírom mi a hobbym meg mi a kedvenc zeném XD
De most te jössz ;)
nekem bejönnek:):)
" te kosarazol? - és te minigolfozol? " :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!