Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, h ez az általánosítás nem igaz?
Szal mindig a férfiak vannak előtérben, ha a megcsalásról van szó, holott szerintem a nők egy szállal se különbek, annyi, h a férfi lazábban áll hozzá, mert tudja, h neki "elnézik", a nő meg jobban titkolja, mert tudja, h el lesz hordva mindennek.
Sőt, valahol olvastam, h 10 férfiból 4 lép félre, míg nőből 6, annyi, h az a 4 férfi mondjuk többet lép félre, mint a másik 6 nő együtt:D
Én legalábbis a környezetemben nagyon ezt tapasztalom, nem pedig azt, h csak a férfiak, a nők meg a hűség mintapéldányai.
Szerintetek?
Férfiak és nők között is van olyan,aki nem lép félre,hiába van alkalma...szerintem.
Én nem csaltam meg egy barátomat se,pedig lett volna jó pár alkalmam rá...és nem hiszem,hogy ezen változtatnék a jövőben. :)
Én most nyáron voltam lent a Balatonon dolgozni, hát elég komoly hely.
Feleségek, barátnők, menyasszonyok kis ivás, tánci után már mentek is félre, állítom, h több ilyen nőt láttam, mint férfit, de igazából úgy ez addig foglalkoztatott míg lent voltam, kicsit meglepett, h a nők így állnak hozzá.
De most a környezetemben is kderült pár nőről, h mi újság, 2 nem is azzal nevelteti a gyerekét, aki a valódi apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!