Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én gondolom úgy, h ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom úgy, h ez az általánosítás nem igaz?

Figyelt kérdés

Szal mindig a férfiak vannak előtérben, ha a megcsalásról van szó, holott szerintem a nők egy szállal se különbek, annyi, h a férfi lazábban áll hozzá, mert tudja, h neki "elnézik", a nő meg jobban titkolja, mert tudja, h el lesz hordva mindennek.

Sőt, valahol olvastam, h 10 férfiból 4 lép félre, míg nőből 6, annyi, h az a 4 férfi mondjuk többet lép félre, mint a másik 6 nő együtt:D

Én legalábbis a környezetemben nagyon ezt tapasztalom, nem pedig azt, h csak a férfiak, a nők meg a hűség mintapéldányai.

Szerintetek?

2013. jan. 13. 11:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
12%
Egyetértek. Minden nő félrelép, ha van lehetősége olyannal szexelni, aki jobban néz ki, mint a pasija.
2013. jan. 13. 11:54
 2/13 A kérdező kommentje:
Na jó azért ez is túlzás:D
2013. jan. 13. 11:55
 3/13 anonim ***** válasza:
Semmivel nem jobbak a nők, főleg manapság. Sőt, állítólag még a "legerősebb" nőkkel is előfordul életében legalább egyszer, de az átlagnál elég sokszor. Messze nincsenek ők annyira fából, mint ahogyan azt mutatni akarják.
2013. jan. 13. 12:00
 4/13 Alexandra0908 ***** válasza:
88%

Férfiak és nők között is van olyan,aki nem lép félre,hiába van alkalma...szerintem.

Én nem csaltam meg egy barátomat se,pedig lett volna jó pár alkalmam rá...és nem hiszem,hogy ezen változtatnék a jövőben. :)

2013. jan. 13. 12:01
 5/13 anonim ***** válasza:
Hümm... Kérlek néz után gúglin'... Csak mert erről már hivatalos statisztika is készült. Mármint, hogy a nők nagyobb hányada lép félre mint a férfiaké...
2013. jan. 13. 12:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Mit kell beírni a gugliba? Érdekelne. Mármint milyen kifejezést: csalfaság, félrelépés vagy valamilyen angol szót?
2013. jan. 13. 12:04
 7/13 anonim válasza:
A férfiak valóban nyíltabban beszélnek róla. Volt barátnőm sem nagyon emlegeti mar a félrelépését, isten nyugosztalja.
2013. jan. 13. 12:06
 8/13 A kérdező kommentje:

Én most nyáron voltam lent a Balatonon dolgozni, hát elég komoly hely.

Feleségek, barátnők, menyasszonyok kis ivás, tánci után már mentek is félre, állítom, h több ilyen nőt láttam, mint férfit, de igazából úgy ez addig foglalkoztatott míg lent voltam, kicsit meglepett, h a nők így állnak hozzá.

De most a környezetemben is kderült pár nőről, h mi újság, 2 nem is azzal nevelteti a gyerekét, aki a valódi apja.

2013. jan. 13. 12:07
 9/13 anonim ***** válasza:
70%
Igen jól gondolod.Ahol hiányzik valami a kapcsolatból ott többszöri megbeszélés után is ha a probléma nincs kiküszöbölve,akkor félrekacsint a nõ is.Le lehet hordani persze,de mindenki maga tudja,hogy miért nem lép ki a nem kielégitõ kapcsolatából.Sokszor ez lehetetlen.Aztán ott a lelkiismerete az embernek,hogy megérte-e,a saját vágyainkat kielégiteni egy másik férfi karjai közt.Dehát nekünk nõknek is vannak igényeink,õsztöneink,.....no comment.
2013. jan. 13. 12:07
 10/13 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell általánosítani, teljesen emberfüggő, hogy ez most hűséges lesz a sírig, amaz pedig a szexnek él
2013. jan. 13. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!