Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uramsiten MIÉRT VAN EZ AZ ÁLTALÁNOSÍTÁS?
Az általánosításnak is több módja van.n.
Az üldözendő az, amikor valaki azt írja konkrétan, hogy az összes xyz hülye, kivétel nélkül.
Ha valaki feltesz egy kérdést, hogy fiúk, ti miért csináljatok ezt? Ez még annyira nem súlyos, mert ráfogható, hogy egy bizonyos csoportra gondol és azoknak célozza a kérdést.
Meg az ilyen mondatokkal is ki lehet menekülni az általánosításból, hogy pl eddig én csak ilyennel találkoztam, de tesz rá valami utalást, hogy vannak másfajták is, vagy legalábbis reménykedik.
Nem helyesírás dolgozat, az biztos, viszont a szövegalkotásod olyan szinten sz.r, hogy értelmezhetetlen a kérdésed első olvasásra.
És mivel neked érdeked, leszel szíves TE alkalmazkodni HOZZÁNK, és könnyen érthető kérdést feltenni... Nehogy már még mi bogarásszunk...
Ez sajnos így van és így is marad...
ha egy nővel szakít a pasija vagy megcsalja, akkor jön a sírás vagy a dühöngés, Éssss minden pasi egy roh@dt szemét dööög!
ha a pasit csalja meg a nő akkor meg azt mondják h minden nő egy rib@nc!
DE! Míg a pasik ezen viszonylag hamar túllépnek és hamar keresnek találnak más lányt aki az ideáljuk, addig a nők, 1000 pasit elutasítanak, mert az is csak ugyanolyan szemét f@sz :)
Tényleg megtanulhatnál írni. Általános iskola második osztályba szebben fogalmaztam...
Az általánosítás nem elkerülhető. És ha valaki csalódik, szereti mindenkitől a szokásosat hallani. Hogy "meg sem érdemel téged" "minden pasi egy barom" hasonló. Hülyén hangzik de ez van.
Én erősebb vagyok ennél és nem vonok le következtetéseket egy-egy ember végett... Van olyan aki nem olyan. :D Érted. Ezzel boldogítom magam mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!