Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem sért ez a rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem sért ez a rengeteg általánosítás?

Figyelt kérdés

Nincs normális pasi,az összes mocskos disznó,a nők szemét ribik és még sorolhatnám.

Ez engem már sért.Tudják,hogy nem így van.Mindig van kivétel de folyton mindig ez van.

Egy kis történetet is megosztanák veletek.Tavaly a buszmegállóban volt egy zaklatott csaj,jött a tömött busz és én előre engedtem.Erre rám néz ideges szemekkel és csak annyit mond.Akkor is csak egy bunkó paraszt vagy te is mint a többi kan majom....

Csak engem sért/bánt ez?

2013. jún. 6. 21:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
szar napja volt
2013. jún. 6. 21:25
 2/16 anonim ***** válasza:
akinek nem inge ne vegye magára
2013. jún. 6. 21:27
 3/16 anonim ***** válasza:
75%

Én elküldtem volna a k. anyjába.H*lye kurv@.A legegyszerűbb mást hibáztatni azért,mert fogyatékos és nem képes normális embert találni.

Hozzáteszem én is az vagyok,mert senkim sincs.

2013. jún. 6. 21:27
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Sajnáld inkább az ilyen kérdezőket. Mert amíg általánosítanak, nem veszik észre azt, aki más. Ők maradnak le róla, nem te :)
2013. jún. 6. 21:28
 5/16 A kérdező kommentje:

Nem ing csak póló...

Folyamatosan megy a sírás,hogy nincs rendes férfi/nő/csaj/srác.

De őket meg észre se veszik.Ez már idegesítő.

2013. jún. 6. 21:28
 6/16 anonim ***** válasza:

Van egy felhasználó itt az oldalon, az a neve, hogy "ne általánosíts!". Szerintem zseniális :D sok általánosító kérdéshez odaír, hogy olvassák el a nevét :D Jókat mosolygok rajta mindig! :)

Amúgy meg nem kell felvenni és kész :) Engem az sokkal jobban zavar, amikor írok egy választ, és egy másik felhasználó arra reflektál, gyakran minősíthetetlen módon, úgy, hogy a kérdéshez már nem sok köze van. Szerintem ez sokkal gázabb. De már annyira ez sem izgat. Egy ideje már pont ezért a koromat sem írom ki :)

2013. jún. 6. 21:31
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavar, pláne, hogy tavaly volt egy durva sztorim egy sráccal, mégsem hordom le az összes pasit miatta, mert tudom, hogy csak ő volt ilyen velem, nem az összes. Ugyan ez az alapja a rasszizmusnak is.
2013. jún. 6. 21:31
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát na. Nem szabad ilyet csinálni és kész.
2013. jún. 6. 21:32
 9/16 A Katie ***** válasza:
100%
Mert még mindig könnyebb elfogadniuk azt, hogy a világ hülye, mint hogy beismerjék a hibájukat, esetleg változtassanak magukon valamit a siker érdekében.
2013. jún. 6. 21:34
 10/16 A kérdező kommentje:

Most nézem milyen sok helyesírási hibát vétettem.

Sry

2013. jún. 6. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!