Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan válaszolnak a ronda férfiak kérdéseire így "nekem a belső számít a külső nem fontos. " Valójában ezt gondolják?
Mert tegyük fel hogy egy ronda férfi kezd ismerkedni egy nővel. A nő erre azt válaszolja hogy nem az esetem, vagy kiröhögi vagy szívatja.
(A történetben a nő azért nem ismerkedik meg vele mert az illető ronda. A férfi meg kellő jóindúlatú, szép belső tulajdonságai vannak)
Közben ez a arról papol valakivel hogy nekem a belső számít a külső nem fontos.
Most szerintetek egy ronda férfi találhat magának párt?
Na látom, jól lepontoztak, csak mert megírtam az igazat. De ha nő vagyok, akkor úgyis kamuzok meg sumákolok, KIVÉVE, ha alátámasztom egyesek a nőkről alkotott rossz véleményét.
Igaz? :P
DE - miért mondjam a pasimról, hogy Adonisz, ha nem az? Ha nem jár sportkocsival? Nem gazdag, folyton nyögi a számlákat? Vagy a kettővel ezelőtti hozzászólásra miért is válaszoljam, hogy annak idején ő keresett bennem hibákat, mármint külsőleg?
Na mindegy. Azt úgysem mondhatom, hogy ezek az emberek majd fognak egyszer találkozni egy nővel, aki úgy állna a dolgokhoz, ahogy ők úgy sem hiszik, hogy nő állhat. Ha találkoznának is ilyennel, úgysem hinnék el. A legokosabb tényleg, hogy lemondanak a nőkről, miért is kellenének nekik ilyen hazug, számító, felszínes teremtmények?? Ne is foglalkozzatok többet velünk.
"Ha találkoznának is ilyennel, úgysem hinnék el."
És tényleg...
"A legokosabb tényleg, hogy lemondanak a nőkről, miért is kellenének nekik ilyen hazug, számító, felszínes teremtmények?? Ne is foglalkozzatok többet velünk."
Nem is teszem.Feleannyit nem értek amennyit bajlódni kell veletek, és különben se akarok feleséget szerezni magamnak. Keressétek csak a domináns alfahímeteket, én meg élvezem az életet nélkületek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!