Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan válaszolnak a ronda férfiak kérdéseire így "nekem a belső számít a külső nem fontos. " Valójában ezt gondolják?
Mert tegyük fel hogy egy ronda férfi kezd ismerkedni egy nővel. A nő erre azt válaszolja hogy nem az esetem, vagy kiröhögi vagy szívatja.
(A történetben a nő azért nem ismerkedik meg vele mert az illető ronda. A férfi meg kellő jóindúlatú, szép belső tulajdonságai vannak)
Közben ez a arról papol valakivel hogy nekem a belső számít a külső nem fontos.
Most szerintetek egy ronda férfi találhat magának párt?
Kérdező, nem lehet, hogy nem a külsődben kellene keresni a sikertelenség okát, hanem abban az önvigasztaló hozzáállásban, amivel olyan frusztrált és sztereotip válaszokkal értesz "teljes mértékig" (tehát 100%-ban) egyet, mint a 18:30-asé?
A stílus maga csak finomíthatja a mondandót, de ugyanúgy kiérződik benne az elfojtott gyűlölet, egy amúgy értelmes ember vall primitív, dilettáns nézetet. Ennyire általánosítani, és ennyire felszínes világképet állítani be tényként, pusztán azért, mert nektek is volt már rossz tapasztalatotok, ostoba dolog, sajnálom.
Igenis vannak korrekt, egészséges értékrendű nők.
Én amondó vagyok, hogy úgy, mint egy jó pasi: nem.
Tehát az, hogy leszólíts valakit, elhívd randira, ahol legrosszabb esetben első randin is már csók van, legkésőbb harmadik randin szex.. ez nem a csúnyák esete. Az egy hosszabb, küzdelmesebb út, de a végén lehet lelkileg is tied lesz a nő.
Valahol találtam ezt a választ a nőkről, lehet hogy így igaz ahogy van az egész?
"A világ legfontosabb alapigazsága a következő: A nők hazudnak! Lehet, hogy csak kegyes a hazugság, az is lehet, hogy önmagának is azt hazudja, amit neked, de hazudnak. Az igazi belső értékek pedig kevés nőt érdekelnek. Számukra az számít belső értéknek, hogy mennyire vagy domináns, az se baj, ha bunkó vagy, csak legyél domináns és határozott. Eztán jön a sorban a humor, abból is csak az egyszerűt tudják értékelni, a kifinomultabb, iróniára, szarkazmusra épülő humort nem tudják értékelni. A belső értékek listáján eztán következik a társadalmi presztízs, tehát legyél nagy ember, itt tök mindegy, hogy drogbáró, orvos esetleg jogász vagy, a lényeg a presztízs, ezután jön a pénz, mint belső érték, és ez a lista vége. A többi belső érték, mint intelligencia, műveltség, jó modor, kedvesség, hűség, erkölcs, megbízhatóság nem érdekli őket (legalábbis a fiatal nőket biztos nem). Ezek, akkor fogják őket érdekelni, amikor már lesz egy gyerekük a tökéletesen domináns hímtől, és kell egy balek, aki felneveli egy bunkó fattyát.
Ami pedig a külsőt illeti, itt is a dominancia a fontos, legyél magas, és nagy testtömegű, de viszonylag arányosan, mert az ad nekik biztonságot (igaz, hogy semmi esélyed sincsen ha többen támadnak rátok, de ezt ők már nem gondolják végig).
Szóval, ha meg akarod érteni a mai modern nőt, képzelj el egy tüzelő nőstény állatot. Az elvárásaik pontosan ugyanazok, mint egy állatnak. Ezt öntik le valami csöpögős rózsaszín sziruppal, hogy leplezzék, az állatiasságukat. Ez a szirup tartalmazza, a kegyes hazugságokat is. És persze velünk férfiakkal, próbálják elhitetni, hogy mi vagyunk az ösztönök által vezérelt szexéhes állatok, holott ez korántsem így van..."
Az a legnagyobb baj, hogy hiába mondjuk itt neked többen is, hogy ezek a dolgok csak általánosítások, nem hiszed el és buta módon 100%-ban egyet értesz azzal a válaszolóval aki írt neked egy baromi nagy általánosítást.
Először is szerintem nincs olyan, hogy ronda, mert mindenkinek más az ízlése. Akik nekem tetszettek/tetszenek arra a közeli ismerőseim rendszerint ezt reagálták: kikerekedett szemekkel néztek rám, hogy "ugye ez most nem komoly?"
Másodszor pedig. A külső IS fontos ÉS a belső IS fontos. Nyilvánvaló, hogy az ember először a külsővel "szembesül", de hiába egy külsőleg top10-es férfi, ha belsőleg nem fog meg semmi. Ugyanez igaz fordítva is. Hiába jó belsőleg valaki, ha nincs meg a vonzalom és nem érzed azt, hogy intimebb helyzetbe is akarsz vele kerülni. Ezért kell megtalálni az egyensúlyt, valaki olyat, aki vonz testileg-lelkileg.
Harmadszor pedig. Igen vannak olyanok akiket CSAK a külső érdekel, pénzéhesek stb..., de ettől függetlenül nem kell így vélekedni az egész női nemről mert mindig vannak kivételek és igenis léteznek normális nők.
Az se teljesen igaz, h mindenkinek más az ízlése. Nyilván nincs olyan férfi, aki minden nőnek tetszene, viszont vagyunk jó páran, akik egynek sem.
A valóságban pedig úgy működik a külső-belső dolog, h ha egy férfi külsőleg nagyon tetszik egy nőnek, akkor a nő belsőre is tökéletesnek látja, függetlenül attól, h milyen valójában. Ha pedig nem tetszik neki külsőre, akkor lehet bármilyen értékes ember belül, akkor is a barátság a legtöbb, amit elérhet.
Kérdező, már így a neten át, a válaszaidon át is sok árulkodó jel van a "belsőről". Élőben meg persze még több. És amikor valakiből süt az elkeseredettség, a nők szemetek, a nők hazudnak, a nők blablablabla... ez nem olyan BELSŐ, amivel megfoghatsz bárkit is.
Ezzel a belsővel nem fogsz csajozni. :(
16-os válaszoló! Ezzel az állítással nem értek egyet -->"ha egy férfi külsőleg nagyon tetszik egy nőnek, akkor a nő belsőre is tökéletesnek látja, függetlenül attól, h milyen valójában"
Nyilván, ha egy nő agyát ellepi a rózsaszín köd, akkor nem igazán ítéli meg reálisan, hogy milyen is a neki tetsző férfi belsőleg, de egyszer az a köd is elszáll ;)
Ha meg valakit nem önt el a rózsaszín köd akkor hidd el, hogy a belső el tudja rontani a dolgot. Tapasztalatból mondom. Volt egy fiú aki tetszett és ezáltal tökéletesnek láttam, de egyszer "megláttam" egy olyan tulajdonságát ami nagyon kiábrándított.
Az meg megint egy másik dolog, hogy az ember kis apró hibákkal együtt szeret valakit (akit már tényleg ismer) és más az ami teljesen kiábrándít és amit nem szeretsz/tudsz elviselni (pl.: állandóan bunkó, sérteget).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!