Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokan válaszolnak a ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan válaszolnak a ronda férfiak kérdéseire így "nekem a belső számít a külső nem fontos. " Valójában ezt gondolják?

Figyelt kérdés

Mert tegyük fel hogy egy ronda férfi kezd ismerkedni egy nővel. A nő erre azt válaszolja hogy nem az esetem, vagy kiröhögi vagy szívatja.

(A történetben a nő azért nem ismerkedik meg vele mert az illető ronda. A férfi meg kellő jóindúlatú, szép belső tulajdonságai vannak)

Közben ez a arról papol valakivel hogy nekem a belső számít a külső nem fontos.

Most szerintetek egy ronda férfi találhat magának párt?

2013. jún. 3. 18:12
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
Ha hiszed, ha nem, kifejezetten rendes lányok is voltak köztük, és ők is mind a külsőm miatt utasítottak vissza. Azt nehéz megfogalmazni, h mi számít jóképűnek, de pl. minden nőnek a magas férfiak tetszenek, és a többségüknek a sötét haj meg a kék szem. Az arcvonásokat már nem igazán lehet leírni, de talán mondanom se kell, h az említettek közül rám egyik sem igaz.
2013. júl. 31. 11:41
 32/57 anonim ***** válasza:

Azt azért ismerd el, hogy valahol butaság azért utálni valakit mert nem vagy az esete. Ennyi erővel egy csomó ember utálna sok másik embert. És ne hidd, hogy a férfiak nem tudnak olyanok lenni mint a nők. Én nő létemre már nem egyszer kezdeményeztem és egy kivétellel (amiből szintén nem lett semmi) mind visszautasítottak. Ettől függetlenül tudom, hogy vannak rendes férfiak + nekem is voltak rossz tapasztalataim.

Az meg, hogy MINDEN nő a magas férfiakat szereti, szintén csak egy általánosítás. Van a közvetlen környezetemben egy pár, akik már több mint 1 éve együtt vannak és elárulom, hogy a nő egy fejjel magasabb a barátjánál.

2013. júl. 31. 12:01
 33/57 anonim ***** válasza:
100%

Én nem utálom a nőket, azokat sem, akik visszautasítottak (illetve akit igen, azt nem amiatt). Egyszerűen csak tisztában vagyok vele, h minden nő külső alapján választ párt magának. Neked volt már jó tapasztalatod is férfiakkal, így érthető, h nem általánosítasz. Ha nekem is lett volna jó tapasztalatom nőkkel, én se tenném.

Egyébként az abszolút magasság az, ami számít, gondolom az általad említett lány elég magas. 175 cm alatti férfi a kutyának se kell, a pici lányoknak se, legfeljebb ha nagyon jóképű v gazdag.

2013. júl. 31. 12:05
 34/57 anonim ***** válasza:

Az általam említett lány kb. velem egy magas, 170cm. Na akkor ebből "vegyél le egy fejet" xDDD

Te milyen magas vagy? És veled nem volt még soha olyan, hogy a nő kezdeményezett nálad? Vagy valaki, aki elmondta volna, hogy tetszel neki?

2013. júl. 31. 12:16
 35/57 anonim ***** válasza:
100%

Akkor marad az, h a srác nagyon jóképű v gazdag. Én 170 cm körül vagyok, és már nálam kb. másfél fejjel alacsonyabb csaj is mondta, h azért nem kellenék neki, mert nem vagyok elég magas.

Volt már, aki kezdeményezett nálam, de ő volt az egyik olyan lány, aki azért jött össze velem, h anyagilag kihasználjon, eleve csak azért kellett neki pasi. Olyan nem volt, akinek tényleg tetszettem volna.

2013. júl. 31. 12:29
 36/57 anonim ***** válasza:

"Akkor marad az, h a srác nagyon jóképű v gazdag"

Szomorú, hogy így szemléled :( és nem tudod elképzelni, hogy tényleg szeretik egymást.

A 170cm körüli magasság meg szerintem nem tartozik az alacsony kategóriába. Azt meg kérdezhetem, hogy mennyi idős vagy? (csak mert írtad, hogy voltak olyan nők akik az anyagiak miatt voltak veled)

2013. júl. 31. 12:37
 37/57 anonim ***** válasza:
A párom 172 cm, nem jóképű, nem gazdag. Van persze, ami tetszik benne külsőleg is és ahogy megszerettem, egyre több ilyen lett. A lábfeje például kifejezetten ronda és emlékszem, mennyire nem tetszett, de most már az is tetszik, mert olyan egyedi és az övé. De a lelke miatt szerettem meg (neten ismerkedtünk össze). Emiatt volt esélye, mert elsőre külsőleg nem jött be, nem is taszított, de nem volt olyan, aki első látásra tetszik.
2013. júl. 31. 12:54
 38/57 anonim ***** válasza:
Rizsa. Egyrészt itt gyk-n rengeteg ilyen történetet lehet hallani, a valóságban mégse tudok egyetlen hasonlóról sem. Másrészt ha semmi se tetszett volna a külsejében, nem jöttél volna össze vele, márpedig pl. az én külsőmben semmi olyan nincs, ami bárkinek is tetszhet.
2013. júl. 31. 13:03
 39/57 anonim ***** válasza:

"az én külsőmben semmi olyan nincs, ami bárkinek is tetszhet"

Ezen most elgondolkodtam. Akkor, ha majd azt fogja állítani valaki, hogy jóképű vagy akkor mit fogsz rá mondani? Hogy ja persze, hiszi a piszi!?

2013. júl. 31. 13:10
 40/57 anonim ***** válasza:
Senki sem állította még, h jóképű lennék, és ezután se fogja senki, tehát értelmetlen a kérdés. Ekkorát sztem még csak nem is hazudna senki, mert egyértelmű, h úgyse hinném el.
2013. júl. 31. 13:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!